کد خبر: ۴۵۸۲۸۷
زمان انتشار: ۰۹:۵۹     ۰۸ تير ۱۳۹۸
یک استاد حوزه و دانشگاه مطرح کرد:
یک استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به گسترش علوم در دوره امامت امام صادق (ع)، گفت: اگر روایت‌های بسیار زیاد امام صادق (ع) به دست ما نمی‌رسید، شاید بسیاری از علوم دچار بن‌بست می‌شدند و امروز نمی‌توانستیم از آنها بهره‌مند شویم.

به گزارش پایگاه 598، حجت‌الاسلام سیدجعفر موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، با تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)، اظهار کرد: از بین معصومین، تنها امامی که دوره امامت بسیار طولانی داشتند، امام صادق (ع) بودند که به عنوان شیخ‌الائمه معروف هستند؛ یعنی مسن‌ترین امام در بین ائمه (ع) بوده‌اند.

وی افزود: یکی از دلایل طولانی بودن دوره امامت امام جعفر صادق (ع) سست شدن جریان خلافت بنی امیه در زمان امام محمدباقر (ع) بود و فرصتی پیدا شد که ایشان و امام صادق (ع) توانستند همه علوم را به اصحاب خود آموزش دهند، به گونه‌ای که امام صادق (ع) بیش از ۲ هزار شاگرد خاص داشتند.

مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر (عج) اهواز با اشاره به محبوبیت امام صادق (ع) بین شیعیان بیان کرد: ایشان به عنوان رئیس مذهب جعفری معروف هستند زیرا از زمان امیرالمومنین علی (ع) تقریباً ائمه (ع) فرصتی برای نشر و عمق دادن علوم مذهبی را نیافتند و بنابراین این کار از زمان امام محمدباقر (ع) آغاز شد و در زمان امام صادق (ع) گسترش یافت.

موسوی تصریح کرد: گسترش و عمق‌بخشی به مفاهیم دینی و مذهبی مخصوصاً مذهب تشیع در زمان امام صادق (ع) شکل گرفت و ایشان به عنوان رئیس مذهب جعفری معروف شدند و این مذهب در بین شیعیان جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی ادامه داد: اگر روایت‌های بسیار زیاد امام صادق (ع) به دست ما نمی‌رسید شاید بسیاری از علوم دچار بن‌بست می‌شدند و امروز نمی‌توانستیم از آنها بهره‌مند شویم.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: یکی از ویژگی‌های خاص امام صادق (ع)، ارزشمند دانستن جایگاه شاگردان خود بود به گونه‌ای که اگر کسی سوالی داشت، امام صادق (ع) وی را را به سمت شاگردان خود ارجاع می‌دادند. این ارزش قائل شدن برای شاگردان از ویژگی‌های خاص علمی ایشان است که امروزه علما و بزرگان می‌توانند این الگوی خوب علمی را از امام صادق (ع) داشته باشند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها