وی با بیان اینکه مسکنهای آسیب دیده که نیاز به بازسازی دارند، همگی شناسایی شدهاند، گفت: اقدامات برای جبران خسارات نیز در این خصوص انجام شده است. خرید انبوه مصالح در دستور کار قرار گرفته و پیگیر هستیم تا بازسازی به سرعت انجام شود.
رحمانی فضلی با بیان اینکه زمانبندی ما برای بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده تا آخر خرداد است، گفت: امیدواریم که این زمان نیاز به تمدید نداشته باشد و مردم تا آخر خردادماه بتوانند به خانههای خود بازگردند.
وی با اشاره به تقسیمبندی بازسازی مناطق سیلزدگان اظهار کرد: بسیج، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و… هر کدام طی قراردادهایی بازسازی و نوسازی برخی از مناطق را بر عهده گرفتند.
وزیر کشور درباره کمکهای ارائه شده به سیل زدگان نیز گفت: یکسری از کمکها به شکل بلاعوض از سوی دولت ارائه میشود. تسهیلاتی نیز از سوی بانکها به این افراد اعطا خواهد شد و منابع دیگری نیز از دیگر بخشها در اختیار این افراد قرار میگیرد و بنیاد مسکن به فعالیت آنها نظارت خواهد داشت.
وی درباره شرایط زندگی حال حاضر ساکنان مناطق سیل زده نیز گفت: تاکنون بالغ بر ۱۰۰ هزار مورد وسایل زندگی تهیه شده و به مرور با آماده شدن منازل در اختیار سیل زدگان قرار خواهد گرفت.
رحمانی فضلی در پاسخ به سوالی درباره اینکه مسکن سیل زدگان چه زمانی به آنها تحویل داده خواهد شد؟ گفت: طبق دستور رئیس جمهور مسکنهای تخریبی تا نوروز ۹۹ در اختیار سیل زدگان قرار خواهد گرفت و خانههایی که نیاز به مرمت و بازسازی داشته باشند نیز حداکثر تا پایان خردادماه در اختیار این افراد قرار خواهد گرفت.