در این بیانیه اشاره شده است: دفتر اوفک در 15 فوریه کریستوفر را بر اساس دستور العمل اجرایی 13692 به دلیل اینکه یک مقام رسمی دولت ونزوئلا بود، تحت تحریم قرار داد. اقدام امروز بر اساس مذاکرات بین وزارت خارجه انجام شد که نشان می دهد تحریم های آمریکا دائمی نیست و قصد آن ایجاد تغییر مثبت در رفتار است.
دفتر کنترل دارایی های خارجی خزانه داری آمریکا ادامه داده است: خارج کردن کریستوفر از لیست نشان می دهد که احتمال خروج از تحریم برای کسانی که در این لیست قرار گرفته اند وجود دارد اگر اقدامات معناداری برای بازگشت دموکراسی انجام دهند، سوء استفاده از حقوق بشر را نپذیرند، علیه سوء استفاده های رژیم غیرقانونی مادورو سخن بگویند یا با فساد در ونزوئلا مبارزه کنند.
در این بیانیه خاطرنشان شده است: در نتیجه اقدام امروز، تمام اموال و منافع در اموالی که پیش از این به خاطر قرار گرفتن نام کریستوفر در فهرست اوفک مسدود شده بود، رفع توقیف شده و معاملات قانونی اتباع آمریکا با وی ممنوعیت ندارد.
این اقدام پس از آن انجام شد که مایک پنس معاون اول رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد مقامات دولت مادورو در صورت کناره گیری از قدرت و بازگشت به سوی مجمع ملی ونزوئلا مشمول بخشودگی تحریم ها خواهند شد.
به نظر می رسد پس از شکست کودتای آمریکایی در ونزوئلا، مقامات کاخ سفید این بار طرح تطمیع نزدیکان مادورو را به منظور ایجاد شکاف و اختلاف در میان آنها پیش گرفته اند.
آمریکا نزدیک به 5 ماه است که قصد دارد دولت قانونی نیکلاس مادورو را در ونزوئلا تغییر دهد و خوان گوایدو را به عنوان رئیس جمهوری این کشور به رسمیت بشناسد.