علی قربانی در این جلسه
اظهار کرد: باید بهصورت عملیاتی کارها شروع شود زیرا با این روند
بروکراسی ایران تا مهرماه نیز زیرساختهای منازل تمام نمیشود.
وی با اشاره به لزوم استفاده از خیرین و سمنها افزود: ایجاد صندوقهای خسارت باید در دستور کار قرار بگیرد و توانمندسازی مردم انجام شود.
نماینده مردم بجنورد در مجلس خاطرنشان کرد: وزیر کشور میزان برآورد خسارت سیل را ۳۵ هزار میلیارد تومان عنوان کرده درحالیکه کل بودجه عمرانی کشور همین است لذا از غیردولتیها باید کمک بگیریم.
قربانی ادامه داد: ما مسئولان بعد از انقلاب همیشه از دولت توقع داشتیم اکنون نیز مردم طلبکار هستند و دولت بدهکار.
وی در ادامه به خواسته یک روستایی بابت تأمین چکمه اشاره کرد و افزود: اگر تو خودت نمیتوانی چکمه بگیری باید بروی و بمیری لذا باید مردم را به سمتی ببریم که روی پای خود بایستند.
این نماینده تصریح کرد: بالفرض ما در مجلس اعتبار خسارت را مصوب کنیم، اگر دوباره زلزله یا سیل آمد چه کنیم؟ نباید توقع برای مردم ایجاد کنیم که بعداً به ما فحش بدهند.
در ادامه حجتالاسلام اسدلله جعفری، مدیرکل دادگستری خراسان شمالی به این سخنان واکنش نشان داد و اظهار کرد: چرا مردم بمیرند؟ آن مسئول باید برود بمیرد. مردم اکنون در خط مقدم فداکاری و ایثارند. مگر ندیدید؟
جعفری ادامه داد: آن مردمی که خودشان گرفتار سیلاند به منطقه دیگری نیز کمک میکنند، خسارت بیمسئولیتی برخی مدیران را مردم نباید بدهند، مردم سهم خود را انجام میدهند.
این سخنان باعث شد تا قربانی بهسرعت حرف خود را پس بگیرد و بگوید: من جوگیر شدم و نباید کلمه بمیرد را میگفتم.
فارس