دادستان تهران در رابطه با شبهات مطروحه در فضای مجازی در مورد برخی محکومان امنیتی از جمله نازنین زاغری با تاکید براینکه برخی دولتهای غربی باید از دخالت در امور قضایی کشور خودداری کنند، اظهار کرد: خانم نازنین زاغری و چند نفر دیگر محکومانی هستند که به جرایم سنگینی محکوم شدهاند و یکی از سنگین ترین اتهامات را دارند.
وی خطاب به برخی کشورهای غربی که مدعی هستند در کوچکترین مسایل حقوق این افراد رعایت نمیشود، گفت: مطابق گزارشی که شب گذشته گرفتم، در تماس با خانواده، اعطای مرخصی و امکانات پزشکی، بیشترین توجهات نسبت به این نوع محکومین و متهمان صورت میگیرد.
دادستان تهران طرح این ادعاها را صرفا به منظور غرض ورزی و تحت الشعاع قرار دادن نظام قضایی ایران دانست و گفت: قاضی مقیم در زندان هم برای جرایم عمومی و هم امنیتی حضور دارد و مرتب با این افراد ملاقات و دیدار میشود و از لحاظ تماس تلفنی، ملاقات با خانواده و استفاده از امکانات پزشکی حتی درمان در خارج از زندان، در بهترین وضعیت قرار دارند.
جعفری دولت آبادی با رد ادعایی که دولت انگلیس اخیرا در مورد نازنین زاغری مطرح کرده است، خاطرنشان کرد: به خصوص در مورد خانم زاغری ادعایی که اخیرا دولت انگلیس مطرح کرده صحت ندارد و امیدواریم از این فرافکنیها دست بردارند.
دادستان تهران در ادامه در رابطه با آخرین وضعیت پرونده واردات خودروی خارجی بیان داشت: این پرونده تا امروز سی متهم دارد، ۱۰ دلال در این رابطه دستگیر و چهار کارمند وزارت صمت در مورد این پرونده بازداشت هستند و الباقی دستگیرشدگان هم تعدادی وارد کننده خودرو میباشند.
وی ادامه داد: اخیرا خواهر فرشته تنگستانی یکی از متهمان این پرونده که به خارج از کشور فرار کرده بود، در ایران دستگیر شده و اعترافاتی در این زمینه داشته است.
جعفری دولت آبادی با اشاره به پیشرفت خوب تحقیقات این پرونده، افزود: پروندهای هم در بندرعباس تشکیل و تحقیقات آن به دادسرای تهران سپرده شده است که ۵ متهم دارد و یکی از مدیران معروف واردکننده خودرو و یک مدیر دولتی مربوط به گمرک در رابطه با آن بازداشت هستند.
دادستان تهران با اشاره به آخرین وضعیت پرونده میثم رضایی با ۱۳۰۰ شاکی و با تاکید بر پیشرفت خوب تحقیقات اظهار کرد: در این پرونده ۱۰ متهم دستگیر و بیش از ۶۰ خودرو توقیف و املاک زیادی شناسایی شده است و امیدواریم ظرف یک ماه آینده پرونده آماده ارسال به دادگاه شود.
جعفری دولت آبادی با بیان اینکه در مورد فروش ارز در معابر دستگیریها کماکان ادامه دارد، افزود: شب گذشته دوباره تعدادی در این زمینه دستگیر شدند.
دادستان تهران با تاکید بر اینکه تشکیل شعب ویژه سرآغاز دوره جدیدی در مبارزه با فساد بود، خاطرنشان کرد: فقط در چهار پروندهای که کیفرخواست دادهایم ۱۰ هزار میلیارد تومان ارزش مالی، بوده که در این پروندهها مورد کیفرخواست قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند که امروز مبارزه با فساد یک سیاست تبلیغی نیست، بلکه الزامی برای مبارزه با مفسدینی است که اعتماد مردم به نظام را کاهش دادهاند.
جعفری دولت آبادی تاکید کرد: خوشبختانه با اقداماتی که شروع شده و ادامه خواهد یافت از تمام کسانی که اموال و ارزهای کشور را به غارت برده اند، اموال را پس خواهیم گرفت، منتهی به کمک مردم و همکاری دستگاهها نیاز بیشتری داریم.
دادستان تهران جزییاتی از پرونده بانک سرمایه را مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: در این پرونده حدود سی مدیر تحت تعقیب قرار گرفتند که از جمله آنها آقایان بخشایش و کاظمی بودند و الباقی کسانی هستند که در این بانک مدیریت داشتند و تعقیب شدند و پرونده آنها به تدریج به دادگاه خواهد رفت.
وی خاطرنشان کرد: بانک سرمایه نمونهای از یک فساد کامل است که هم چیز دست به هم داده است و از بخشهای خصوصی دولتی و عوامل داخلی و پیرامونی و شیوههای مختلفی از جمله کارتن خوابها، رشوه و رانت و خرید املاک به قیمت ارزان و تسهیلات گسترده استفاده شده است.
دادستان تهران تاکید کرد: نباید در فساد فرافکنی کنیم بلکه باید مبارزه با فساد را جدی بگیریم تا اموال مردم به بیت المال برگردد.