وزارت خزانهداری آمریکا "ریونگ های چوی" رئیش بخش هماهنگی و تبلیغات در حزب کارگر کره شمالی را که از وی به عنوان نزدیک به رهبر کرهشمالی یاد میشود تحریم کرد.
"تایک جونگ" وزیر امنیت و "گوانگ هو باک" مدیر بخش تبلیغات نیز تحت تحریمهای آمریکا قرار گرفتند.
واشنگتن این سه مقام کرهشمالی را به دلیل حملات سایبری و همچنین نقض حقوق بشر تحت تحریم قرار داده است.
با گذشت حدود 6 ماه از برگزاری نشست تاریخی بین دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی، و وعده های دو طرف برای همکاری در زمینه برقراری صلح و امنیت و خلع سلاح، مذاکرات به بن بست رسیده و پیونگ یانگ گام های مهم و بزرگی را به سوی کاهش زرادخانه هسته ای یا تاسیسات تولید مواد هسته ای برنداشته است.
بر اساس این گزارش از زمان دیدار رهبران آمریکا و کره شمالی، خطر یک جنگ تمام عیار در شمال شرق آسیا کاهش یافته است. رهبران دو کشور پیش از نشست 12 ژوئن در سنگاپور جنگ لفظی گسترده ای را علیه یکدیگر به راه انداخته بودند. البته مقام های آمریکایی به اقدامات اعتمادساز کره شمالی اشاره کرده اند از جمله توقف تولید تسلیحات هسته ای بیشتر و آزمایش موشک های بالستیک.
مقام های کره شمالی 7 نوامبر نیز دیدار خود با مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در شهر نیویورک را به طور یک طرفه لغو کردند و تهدید نمودند که اگر دولت ترامپ تحریم ها را لغو نکند، آزمایش های هسته ای و موشکی را مجددا از سر خواهند گرفت.
مقام های وزارت خارجه آمریکا از لغو نشست ها در سطح کارگروه بین آمریکا و کره شمالی خبر می دهند.
به نظر می رسد کیم جونگ اون ترجیح می دهد تا برای دیدار دوم با ترامپ همچنان منتظر بماند. ترامپ 24 سپتامبر گفته است که خیلی زود با رهبر کره شمالی دیدار خواهد کرد. کاخ سفید هنوز زمان و مکان دقیق این دیدار را اعلام نکرده است.