شاخص آزاد شناور نیز بیش از ۴۶۴۴ واحد رشد کرد و به رقم ۱۳۰ هزار و ۶۷۳ رسید. شاخص بازار اول و دوم نیز هر یک به ترتیب ۲۲۸۶ و ۸۶۲۳ واحد رشد کردند. اگرچه تعدادی معتقدند با افزایش قیمتها و سنگینی تقاضا نسبت به عرضه در بورس تهران نقدینگی از بازارهای مختلف به بازار سرمایه فراگیر شده اما در عمل میبینیم بازار سکه، بازار ارز همراستا با بازار سرمایه در حال افزایش قیمت هستند و درواقع نقدینگی جدیدی وارد بازار نشده بلکه افزایش قیمت دلار و انتظارات بازیگران بازار سهام به رشد بیوقفه قیمتها در این بازار دامن زده و باعث شده دماسنج بازار سهام پی در پی کانالشکنی کند.
صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و ملی صنایع مس ایران سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر افزاینده را روی شاخص بازار سهام داشتند. در طرف مقابل بانک تجارت، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و خدمات انفورماتیک هر یک به ترتیب با ۳۲، ۲۴ و ۱۹ واحد تاثیر کاهنده سعی داشتند تا از افزایش فزاینده شاخص کل بازار جلوگیری کنند.
در گروه محصولات شیمیایی در اغلب نمادها شاهد رشد قیمت تا نزدیک پنج درصد بودیم به طوری که در بسیاری از نمادهای این گروه معاملهگران بازار سهام برای خرید سهم صف کشیدهاند.
در گروه فلزات اساسی وضعیت مشابه محصولات شیمیایی بود و صفهای خرید پایداری را در این گروه نیز شاهد بودیم. دیگر گروهی که شاهد صف خرید و رشد فزاینده قیمتها در آن بودیم، گروه فرآوردههای نفتی، کک و سوخت هستهای بود به طوری که قیمت سهمها در این گروه یکدست با افزایش همراه بود و به جز دو نماد مابقی بیش از چهار درصد رشد قیمت را تجربه کردند. در گروه خودرو نیز امروز برعکس روز گذشته در نمادهایی شاهد صف خرید و افزایش قیمت تا سقف پنج درصد بودیم.
افزایش معاملات بورس تهران به رقم ۳۵۹ میلیارد تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۱.۲ میلیارد سهم و اوراق مالی در ۷۵ هزار و ۶۷۸ نوبت داد و ستد بود. آیفکس نیز امروز در روندی استثنایی ۵۷.۵۸ واحد رشد کرد و به رقم ۱۳۹۴.۷۴ رسید. ارزش معاملات فرابورس ایران رقم ۳۲۸ میلیارد تومان را تجربه کرد و حجم معاملات این بازار به ۴۲۰ میلیون سهم و اوراق مالی رسید.