اهمیت پذیرش سیاستها و تلاش برای اعمال آن، هنگامی اهمیت مضاعفی مییابد که ناکارآمدیهای مدیریتی موجب شکلگیری فزاینده مطالبات مردمی شده و تبدیل به اعتراض شود.
اعتراضات به حقی که به همراه خود در سطوح عالی، برخی مصوبات برای دفع و رفع دغدغهها و مطالبات دارد اما عدم پاسخگویی دوباره به تعهدات در برابر مطالبات بیانگر مواردی خواهد بود که از یک ناکارآمدی و یک عدم قرابت با رنجهای طبقات مختلف جامعه حکایت دارد.
در این زمینه و برای تقریب موضوع میتوان به اعتراضات پیشین کامیون داران اشاره کرد که در 15 بند مطالبه قابل احصاء بوده و علیرغم برخی تلاش های دشمنان برای بهره برداری از اعتراضات این طیف، شاهد بودیم که این جامعه زحمتکش چگونه خواستهای خود را مطرح کرده و منتظر عملیاتی شدن تعهداتی است که مسئولان به ویژه وزیر راه و مسکن و شهرسازی و نیز وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دادند.
نگاهی به عرصه موجود این واقعیت را گوشزد میکند که گویا آخوندی وزیرمحترم راه و مسکن و شهرسازی چندان تعجیلی در پرداختن به تعهدات خود به جامعه کامیونداران ندارد.
در شرایطی که وزیر محترم میبایست نسبت به تعهدات خود و برنامههای خود برای پاسخ به مطالبات پاسخ میگفت، شاهد نگارش یادداشتهایی از وزیر محترم در رسانهها از موضعی روشنفکرانه برای دغدغههای سیاسیاش هستیم.
از جانب دیگر باید گفت همانطور که پیش از این رئیسجمهور نیز بر ضرورت شنیدن صدای مردم تاکید داشت و با توجه به اینکه مجلس و برخی نمایندگان تاکنون نسبت به عدم موفقیت و کارآمدی آخوندی اقدام قابل توجهی انجام ندادند؛ لذا لازم است که شخص رئیسجمهور در راستای عدم توفیق و کارآمدی وزیر راه و مسکن و شهرسازی و در چارچوب احترام به مطالبات مردم و حقوق شهروندی آنان، راسا نسبت به تغییر وزیر خود اهتمام داشته و نشان دهد که پایبندی به تعهدات آنچنان برای رئیسجمهور ارزشمند است که ضمن عبور از افراد و تغییر آخوندی حتی وی را به دلیل ناهمخوانی با سیاستها، در پست دیگری هم به کار نمیگیرد.
این حداقل کاری است که رئیسجمهور میتواند انجام دهد تا شاید با روی کارآمدن وزیری کارآمد و با انگیزه، نه تنها مشکل کامیونداران بلکه مشکل بسیاری از اقشار جامعه نیز حل شود و مسکن مهر دیگر یک طرح مزخرف نباشد. راههای امن کشور با عوارض سنگین، فقط سهم اغنیا نباشد.