به گزارش پایگاه 598، توسعه حرم امیرالمؤمنین(ع) با احداث صحن حضرت زهرا(س) حدود هفت سال گذشته به همت ستاد بازسازی عتبات در نجف اشرف آغاز شد.
صحن حضرت زهرا(س) حرم علوی در دو بخش زیارتی و غیرزیارتی پیشبینی شده است که بخش زیارتی این صحن در حال تکمیل است. در بخش زیارتی علاوه بر معماری سنتی ایرانی و اسلامی به نکات خاصی توجه شده است به طوری که بزرگترین مقرنس در این صحن به کار رفته و کاشیکاری و آینهکاری آن بسیار زیبا و خیرهکننده است.
همچنین در صحن حضرت زهرا(س) سنگهای طبیعی مرمر استفاده شده که کیفیت بالایی دارد و البته بیش از 90 درصد تمامی مصالح به کار رفته در این صحن از کشورمان تأمین شده است، تا جایی که به گفته حامد امیری مدیر پروژه این طرح عظیم با توجه به مصالح به کار برده شده در این صحن حداقل 300 سال صحن حضرت زهرا(س) پابرجاست و نیازی به تعمیر ندارد.
صحن حضرت زهرا(س) حرم علوی در چهار طبقه طراحی شده است که با توجه به تعداد طبقات به منظور راهنمایی زائران رنگ سنگ مرمر هر طبقه با دیگر طبقات تفاوت دارد.
همچنین هر قطعه سر ستون 350 کیلوگرم است که با دست هنرمندان کشورمان تراشیده شده است. همچنین در این صحن بسیاری از هنرهای ایرانی که به دست فراموشی سپرده شده بود، احیا شد تا با تکمیل این صحن شاهکار هنر معماری ایرانی و اسلامی در نجف اشرف برای نسلهای بعد نیز باقی بماند.
به گزارش فارس، صحن حضرت زهرا(س) حرم علوی شهریور امسال همزمان با عید غدیر به بهرهبرداری میرسد.