کد خبر: ۴۴۱۹۳۳
زمان انتشار: ۱۶:۲۲     ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
رسانه‌های کشور به تازگی از درگیری در کنگره حزب اعتماد ملی که روز جمعه گذشته برگزار شد، پرده برداشتند.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از مشرق، رسانه‌های کشور به تازگی از درگیری در کنگره حزب اعتماد ملی که روز جمعه گذشته برگزار شد، پرده برداشتند.[3]

درگیری و ضد و خوردی که گفته می‌شود برخی اعضای حزب اعتماد ملی در آن با «پایه میکروفون» به نزاع با یکدیگر برخاسته‌اند.

در میان حاشیه‌های این رخداد اما برخی فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها از این خبر می‌دهند که یکی از علل اصلی بروز درگیری در کنگره اعتماد ملی، وارد کردن آدم‌های ناشناس به داخل کنگره و تأکید بر رأی‌گیری بصورت قیام و قعودی بوده است تا منافع برخی طیف‌های حزب و خواسته‌های آنها رأی بیاورد!

«رحمت‌الله بیگدلی»، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در این باره به قانون گفته است:

کنگره دو بخش افتتاحیه و دستور کار داشت. در بخش اول، با استقبال زیادی روبه‌رو شده و البته ورود برای عموم آزاد بود. بعد از آنکه کنگره وارد دستور بررسی و اصلاح اساسنامه و نیز انتخابات شورای مرکزی شد، همه کسانی که عضو حزب نبودند و کارت نداشتند، باید سالن را ترک می‌کردند؛ درحالی‌که این اتفاق نیفتاد. در واقع اختلافات از همین نقطه آغاز شد.

او گفته است:

اتفاق دیگر این بود که هیات‌رییسه کنگره باید منتخب اعضای کنگره بوده و بعد از معرفی و رای‌گیری در جایگاه قرار می‌گرفتند؛ درحالی‌ عده‌ای از اعضا که همزمان اعضای شورای مرکزی احزاب دیگر هم هستند، در جایگاه هیات‌رییسه موقت قرار گرفتند. اعتراض ما این بود که اساسنامه حزب رعایت نشده است. همچنین اعضایی که حق رای نداشتند، از سالن بیرون نرفته و در میان اعضای حزب حضور داشتند. با وضعیتی که پیش آمد، امکان رای‌گیری برای اعضای شورای مرکزی مهیا نشد.

بیگدلی در بخش دیگری از صحبت‌هایش نیز تصریح می‌کند:

برخی حضرات یک سری نیرو را از خارج وارد سالن کرده بودند و هرچه ما اعلام کردیم افرادی که اجازه حضور در جلسه را ندارند باید سالن را ترک کنند، احدی تکان نمی‌خورد. در چنین فضایی آن‌ها می‌گفتند که باید با قیام و قعود رای‌گیری کنیم...من برای حفظ آبروی حزب بلند شدم و میز هیات‌رییسه را ترک کردم و پایین آمدم. تا اینکه دیدم فضا شلوغ شده و آن عده هم می‌خواهند کنگره را به سمت و سوی برنامه از پیش طراحی‌شده خودشان ببرند و باوجود تذکر نماینده وزارت کشور به دنبال قیام و قعود غیرقانونی برای تصویب اساسنامه با قانون جدید و سپس ابقای شورای مرکزی سابق بودند که موفق نشدند.[4]

*در برخی محافل زمزمه‌هایی وجود دارد و پیرامون نام اشخاصی که این افراد با هویت‌های نامعلوم که عضو حزب اعتماد ملی هم نبوده‌اند را وارد جلسه کرده‌اند نیز گمانه‌هایی وجود دارد.

مسئله تعجب‌برانگیز اما آنست که ارکانی از حزب اعتماد ملی در ساعات پس از انتشار خبر درگیری در جلسه کنگره، اعلام کردند که این رخدادها کار «گروه فشار» و «حزب اصلاح‌طلب ندای ایرانیان» بوده است!

ادعایی که تکذیب شد و بر عمق حاشیه‌های کنگره حزب اعتماد ملی افزود.

اختلافات اعضای حزب اعتماد ملی همچنین در حالیست که برخی اعضای این حزب انتقادات وسیعی از شورایعالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان نیز دارند و برای مثال این رسول منتجب‌نیا، قائم مقام حزب بود که چندی قبل شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان را به «دیکتاتوری» وصف کرد.[5]

برخی محافل تحلیلی معتقدند اختلافاتی نظیر آنچه این روزها از جلسات دو حزب اعتماد ملی و اتحاد ملت درز کرده است، متأثر از دو انتخابات آتی در سال‌های 98 و 1400 نیز هست.

***


3_ mshrgh.ir/858945

4_ http://www.ghanoondaily.ir/fa/news/main/102588

5_ http://www.rouydad24.ir/fa/print/110326


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها