به گزارش پایگاه 598، مجید قیدار پور در گفتگو با خبر نگار مهر ،با اشاره به وضعیت مسمومیت ناشی از مصرف قارچهای سمی در شهرستان بیجار اظهار داشت: مصرف قاچ کوهی سمی در شهرستان بیجار منجر به مسمومیت ۱۰ نفر و انتقال این افراد به بیمارستان شده است.
وی افزود: این تعداد که بیشتر آنها اهالی روستاهای شهرستان بیجار هستند با عدم شناخت و اطلاع کافی نوعی از قارچ کوهی سمی را مصرف کرده و دچار مسمومیت می شوند.
قیدارپور با تاکید بر اینکه هیچ روش قطعی برای تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچ وجود ندارد بیان داشت:قارچ سمی، بیشترین تأثیر منفی و تخریب را روی کبد انسان بجای می گذارد که در صورت مصرف بیش از اندازه، در برخی از موارد مرگ انسان را در پی خواهد شد.
وی ادامه داد: برخی از افراد بر این تصور هستند که اگر قارچ سمی را در آب نمک و یا به مدت طولانی در آب جوش نگهداری کنند، سم آن خنثی می شود که یک تصور غلط و اشتباهی است.
مدیر مرکز بهداشت و درمان شهرستان بیجار تاکید کرد:به مردم توصیه میشود که به هیچ وجه از قارچ های کوهی و غیرصنعتی مصرف نکنند و به جای آن از قارچهای تولید کارخانجات که به صورت بیخطری فرآوری و تولید میشوند مصرف کنند.