وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۴۱۵۲۱
زمان انتشار: ۱۳:۴۴     ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
در این ویدئو هیچ جزییاتی از دسترسی به پنل مدیریتی سایت نمایش داده نمی‌شود و اصلا مشخص نیست که دامنه مذکور متعلق به چه کسی است!
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، شب گذشته انتشار ویدئویی در فضای اینترنت مبنی بر هک سایت متعلق به آذری جهرمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توجه کاربران این فضا را به خود جلب کرد. گروهی که خود را پشت پرده مطرح کردند در این ویدئو تنها به تصویر سایتی با دامنه azarijahromi.com اکتفا می‌کنند که لوگوی تیم هکری در صفحه نخست آن درج شده است.

در این ویدئو هیچ جزییاتی از دسترسی به پنل مدیریتی سایت نمایش داده نمی‌شود و اصلا مشخص نیست که دامنه مذکور متعلق به چه کسی است!

پس از این ادعا مجتبی جوان‌بخت؛ دستیار جوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نسبت به این بیانیه تیم هکری واکنش نشان داد و طی توییتی اعلام کرد: سایت مذکور متعلق به آذری جهرمی نیست. وی افزود: ادعای هک سایتی که متعلق به ایشان نیست یک ترفند نخ‌نما شده رسانه‌ای است؛ با جستجویی مختصر مضحک بودن ادعا را در می‌یابید.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام