
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
وی افزود: نباید در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا سکوت کرده و بیتفاوت بود، اگر سکوت کنیم فردا جرات بیشتری پیدا میکنند درنتیجه باید مقاوم بوده و سکوت نکنیم.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به آیه 146 سوره آلعمران افزود: پیامبران همگی در برابر دشمن مقاوم بوده و ایستادگی و مقاومت داشتهاند، فقها هم تبعیت از پیامبران کرده و در راه خدا جهاد داشتند.
آیتالله نوری همدانی ابراز کرد: یکزمانی پیش حضرت امام خمینی(ره) جمعی صحبت کرده و گفتند که حضرت یوسف مهربان بوده و جهاد نداشتند، ایشان فرمودند هر پیامبری که خداوند فرستاده در یک دست خود کتاب و در دست دیگرشان سلاح و ادوات جنگی داشتند، فقها نیز همواره همراه پیامبران بوده و جهاد داشتند و هیچگاه در برابر دشمن تسلیم نشدند.
استاد برجسته حوزه علمیه قم ادامه داد: مشی علما این بوده که همیشه همراه پیامبران خدا به جهاد درراه خدا اقدام میکردند، باید فکر کنیم چه باید کرد؟