این طرح در صورت تصویب، به دولت آمریکا اجازه میدهد تا همهی شرکتهایی را که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آن کمتر از ۵۰ درصد سهام دارد، مورد تحریم قرار دهد.
اد رویس در بخشی از ادعاهای ضد ایرانی خود، در مورد این طرح گفت: سپاه به عنوان بازیگر اقتصاد ایران از برنامههای هستهای و موشکی این کشور حمایت مالی انجام میدهد و باید صدها شرکت اصلی این نهاد در آینده تحریم شوند.
در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا نام «قانون طرد اقتصادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران» را برای تحریم های جدید انتخاب کردهاند خواستار گسترش تحریمها علیه ایران در زمینههای مختلف است.
دو قانونگذار آمریکایی همچنین در این طرح خواستهاند دولت آمریکا حداکثر 180 روز بعد از اجرایی شدن این قانون، گزارشی درباره زنجیره تامین داخل و خارج ایران که مستقیماً یا غیرمستقیماً به سپاه پاسداران کمک کند تهیه و تحویل کمیتههای مرتبط کنگره بدهد.
بخش دیگری از این طرح به ممانعت از پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی
اختصاص یافته و خواستار انجام اقداماتی در این راستا شده است.
در بند 6 طرح دو نماینده آمریکایی آمده است: «تا زمان لغو این تشخیص وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه حکومت ایران مکرراً از تروریسم بینالمللی حمایت میکند، سیاست آمریکا باید بر تلاش برای جلوگیری از عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی و سایر نهادهای بینالمللی استوار باشد.»
رویس و انگل در بیانیهای که روی وبسایت مجلس نمایندگان آمریکا قرار گرفته اتهامات بیاساس علیه ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تکرار کردهاند.
طرح دو حزب جمهوریخواه و دموکرات برای تحریم شرکتهای مرتبط با سپاه پاسداران، جدیدترین طرح برای فشار بر ایران است. این طرح در صورت کسب اکثریت آرای مجلس نمایندگان و سنای ایالات متحده، برای قانون شدن بایستی به امضای دونالد ترامپ نیز برسد.