به گزارش پایگاه 598، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییات نظارتهای نوروزی بر بهداشت اماکن عمومی را اعلام کرد.
محسن
فرهادی درباره جزییات نظارتهای نوروزی نیروهای بهداشت محیط وزارت بهداشت
بر اماکن عمومی، رستورانها، اماکن تهیه و طبخ غذا و ... گفت: این برنامه
از ۱۵ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ۹۷ ادامه دارد. این فعالیت به
صورت ۲۴ ساعته و در دو نوبت هشت صبح تا هشت شب و هشت شب تا هشت صبح با کمک
تیمهای ثابت و سیار اجرا میشود.
وی افزود: در این نظارتها تمرکز
بر اماکن مسافرپذیر، رستورانهای بین راهی، هتل، متل، پانسیونها، پارکها و
تفرجگاهها و همچنین جایگاهای پمپ بنزین خواهد بود. علاوه بر آن نظارت
بیشتری بر شیرینیسراها، رستورانهای داخل شهر، فست فودها و آرایشگاههای
زنانه و مردانه انجام میشود.
فرهادی تاکید کرد: شیرینی فروشیها از
نظر استفاده از اسانس، رنگ، طعم دهندهها، شیرین کنندهها و میزان و کیفیت
روغن مورد استفاده در شیرینیها و همچنین ابزار مورد استفاده و فضای سازه
پخت شیرینی بررسی میشوند.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت
بهداشت همچنین اضافه کرد: واحدهای گشت بهداشت محیط به صورت ثابت و سیار
فعالیت میکنند. گشتهای ثابت ارتباط مستقیمی با سامانه بهداشت ۱۹۰ دارند و
شکایتهای مردمی را دریافت و تیمهای عملیاتی و سیار را هدایت میکنند.
همه معاونتهای بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور نیز این برنامه
را اجرا میکنند.
فرهادی همچنین تاکید کرد: مردم میتوانند برای
اعلام شکایات خود در زمینه بهداشت اماکن عمومی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند؛
این سامانه به صورت ۲۴ ساعته و در روزهای تعطیل و غیر تعطیل فعال خواهد
بود.