این در حالی است که زمانی که این پیشنهاد میخواست مورد رایگیری قرار گیرد 18 نفر عضو حاضر شورا بودند اما 16 رای ثبت شد.9 رای موافق و 7 مخالف داشت که در این میان رسولی عضو شورا رای نداد و مسجدجامعی در زمان رایگیری با تلفن همراه خود صحبت میکرد.
در زمانی که این اتفاق افتاد منشی جلسه دکمه ثبت آراء را فشرد و عدم اعلام رای مسجدجامعی تنش بزرگی را در شورا رقم زد.
شهربانو امانی در پی اعتراضات گسترده شوراییها گفت: بهتر است گوشیهای تلفن همراه را در سبد شورا قرار دهید تا اعضا با تلفن خود صحبت نکنند.
صدراعظم نوری نیز در انتقاد شدید به این موضوع گفت:یا باید سیستمی رایگیری کنید یا دستی که هاشمی در پاسخ با لحن شوخی گفت در انتخابات هم گفتند سیستمی رفتار میکنیم اما بعد دستی کار کردیم که صدراعظم پاسخ داد خواهش میکنم جدی باشید بر اساس آئیننامه باید رفتار شود نمیشود به برخیها به دلایلی همواره اجازه توضیح و پاسخ بدهیم و به سایرین این اجازه را ندهیم.
هاشمی خطاب به مسجدجامعی گفت:کار دستمان دادید اگر اصرار به رایتان دارید آن را میپذیرم و گویا ما عجله کردیم و ایشان حق رای دارد.
مسجدجامعی در واکنش به این اظهارنظرها گفت: من هیچ وقت تلفن همراهم را جواب نمیدهم اصلا موبایل ندارم و به تلفن آقای میلانی جواب دادم که کار ضروری پیش آمده بود. من رای دارم و میخواهم بدهم. هاشمی پاسخ داد این حق شماست.
الهام فخاری در واکنش به اظهارنظر آروین که گفته بود نمیتوان دوباره رایگیری کرد با لحن تندی گفت:برای اضافه شدن ساعت جلسه دو یا سه بار رایگیری میکنیم آن وقت در این مورد نمیشود بهتر است خانم آروین گاهی هم به حرف بقیه گوش دهید. الان موضوع مهم نیست تشکیک آراء شده است.
هاشمی نیز گفت:پس بهتر است به این که مسجدجامعی دوباره رای دهد نظر بدهید که هیچ یک به جز دو نفر از اعضا موافق رای دادن وی نشدند و هاشمی به طعنه گفت به رای شما احترام نمیگذارند.
در پایان این درگیریهای لفظی صدراعظم نوری جلسه شورای شهر را به اعتراض ترک کرد.