به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس پلاس؛ حمیدرضا تاجی: هر سال همزمان با ایام دهه فجر و پیروزی شکوهمندانقلاب اسلامی رسانهها و شبکههای معاند و ضد انقلاب تمام تلاش خود را میکنند تا دستاوردها و ثمرات این انقلاب را کوچک و ناچیز نشان دهند.
رسانههای ضدانقلاب در اوایل شکل گیری نهال انقلاب اسلامی، با رادیو و شبکههای تلویزیونی خود به آن حمله کردند. چندین سال بعد سایت های خبری خود را برای شکستن این درخت جوان به کار گرفتند و این روزها که درخت انقلاب 40 سال شده، با کمک شبکههای اجتماعی، ریشه این درخت تنومند را نشانه گرفتهاند.
یکی از حربههای ضدانقلاب در این سالها پمپاژ شایعات بیاساس و سیاهنمایی اتفاقات داخل کشور بوده است؛ از پروژههای کشتهسازی گرفته تا عوض کردن جای شهید و جلاد در چشم جوانان دهه هفتادی و هشتادی!
در همین رابطه سال ها است که بسیاری از ضدانقلاب به فراخور مناسبت های مختلف جمهوری اسلامی همچون دهه فجر، برای تنزل اهداف والای انقلاب به موضوعات مادی و اقتصادی و ناکارآمد جلوه دادن نظام جمهوری اسلامی، این شایعه را مطرح می کنند که امام خمینی(ره) در بدو ورودشان به ایران در 12 بهمن سال 1357 در بهشت زهرا به مردم وعده «آب و برق مجانی»دادند.
اما واقعا چه کسی برای نخستین بار وعده آب و برق مجانی را مطرح کرد. بررسی جراید و روزنامههای آن دوران(اواخر سال 57) و مراجعه به آرشیو روزنامه کیهان به وضوح نشان میدهند که این سخنگوی دولت موقت یعنی عباس امیر انتظام بود که برای اولین بار وعده آب و برق مجانی را مطرح کرد. در تاریخ 8 اسفندماه بود که انتظام از تصویب لایحه ای به منظور رایگان کردن آب و برق برای اقشار کم درآمد خبر داد. خبری که تیتر روزنامه های همان زمان شد.
همچنین متن چاپ شده سخنرانیهای امام خمینی(ره) در روز پنج شنبه 12 بهمن ماه سال 57 (که 14 بهمن منتشر شد)نشان می دهد، رهبر کبیر انقلاب اصلا در بهشت زهرا(س) درباره آب و برق مجانی صحبتی نکردند.
متن سخنرانی امام در بهشت زهرا(س) که نشان می دهد امام سخنی درباره آب و برق مجانی نگفتند
در واقع فایل صوتی امام درباره آب و برق مجانی که در بسیاری از رسانه ها منتشر شده، فایل صوتی سانسور و منقطع شده ای است؛ چرا که اصل سخنان امام راحل در فیضیه، پاسخی است به اظهارات سخنگوی دولت موقت. یعنی ایشان در این فرمایشات به مردم یادآور می شوند که به وعده دولت موقت مبنی بر مجانی شدن آب و برق رایگان دل خوش نکنند چرا که آن چیزی که اصل است رسیدن به انسانیت و کمالات معنوی است.
متن سخنرانی منتشر شده امام در فیضیه(تاریخ چاپ سخنرانی روز 12 اسفند)
نکته جالب این است که منتشر کنندگان این بخش از سخنان امام، فایل صوتی مراسم فیضیه(12 اسفند) را روی فیلم و تصاویر سخنرانی ایشان در روز12 بهمن میکس کردند. (مقایسه فیلم کامل سخنرانی اما در 12 بهمن با فیلم های ادعایی شبکه های ماهواره ای گویای این مسئله است)
البته امام دو جای دیگر نیز در این مورد سخنرانی کردند که در هردو مورد به اختصاص رایگان این منابع تنها برای مستمندان و کم درآمدها تاکید داشتند:
...من به دولت راجع به مجانى کردن آب و برق و بعضى چیزهاى دیگر فعلًا براى طبقات کم بضاعتى که در اثر تبعیضات خانمان برانداز رژیم شاهنشاهى دچار محرومیت شده اند و با برپایى حکومت اسلامى به امید خدا این محرومیت ها برطرف خواهد شد؛ سفارش اکید نمودم که عمل خواهد شد. (نهم اسفند 1357 برابر اول ربیع الثانى 1399، تهران، منزل آقاى محمود بروجردى.)
هر چه زودتر باید مشکل مسکن براى بى خانمانها و فقراى ایران حل گردد و براى هر خانواده، مسکن مورد نیازشان تأمین شود، آب و برق براى فقرا و بى بضاعتها باید مجانى گردد... (یازدهم اسفند 1357 برابر سوم ربیع الثانى 1399، قم المقدسه، کتابخانه مدرسه فیضیه.)
گفتنی است تاحدی این وعده ها در اوایل انقلاب و پیش از آغاز جنگ تحمیلی محقق شد به طوری که میزان مشخصی از مصرف تا مدت ها بعد از انقلاب رایگان بود. ضمن اینکه برای تحقق وعده های اقتصادی امام (ره) حساب صد امام- کمیتۀ امداد امام خمینی- بنیاد مسکن- بنیاد مستضعفان- جهاد سازندگی و... راه اندازی گردید و با بضاعت خود به سرعت به سامان دادن وضعیت معیشتی، بهداشت و بی سرپناهی فقرا در سراسر کشور پرداخته شد.
اکنون با روشن شدن این موضوع که عباس امیرانتظام و دولت موقت اولین بار موضوع «آب و برق مجانی» را مطرح کردند، این سوال به ذهن می رسد که چرا هیچ گاه دولت موقت و سخنگوی آن، مورد و هجمه مغرضان قرار نمی گیرند و این موارد به حضرت امام(ره) منتسب میشود؟