
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
لازم به ذکر است که مبلغ یارانه دریافتی هر یک از مشمولان دریافت یارانه نقدی همانند ماههای گذشته ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان است.
براساس این گزارش در بودجه سال آینده، سازمان هدفمندی یارانه ها به به صندوق رفاه اجتماعی تبدیل خواهد شد و در میان بودجه مربوط به این سازمان 30 درصد کاهش می یابد که با این تفاسیر دهک های پر درآمد از لیست دریافت یارانه حذف خواهند شد و نحوه شناسایی این افراد براساس درآمد ماهیانه و افراد نیازمند واقعی جامعه مشخص می شود.
گفتنی است، دولت یارانه نیازمند واقعی را قطع نخواهد کرد بلکه حذف دهک های پردرآمد از گردونه دریافت یارانه موجب می شود تا این مبلغ نیز در راستای فقرزدایی در جامعه هزینه شود و به بخش سلامت خانوار های فقیر نیز توجه ویژه ای خواهد شد.