وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۳۴۲۳
زمان انتشار: ۰۹:۳۳     ۱۶ اسفند ۱۳۹۰
پرداخت يارانه نقدي پس از اجراي قانون هدفمندي يارانه ها از دي ماه سال گذشته آغاز شد و تاکنون در 12مرحله يارانه نقدي به ازاي هر نفر 45 هزار و 500 تومان به حساب سرپرستان خانوار واريز شده است.
رئيس سازمان هدفمندي يارانه‌ها اظهار داشت: يارانه نقدي مرحله سيزدهم به ازاي هر نفر 45 هزار و 500 تومان بدون تغيير به حساب سرپرستان خانوار واريز مي شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، بهروز مرادي گفت: يارانه نقدي مرحله سيزدهم مربوط به اسفند ماه روز پنجشنبه به حساب سرپرستان خانوار واريز و قابل برداشت است.

وي اظهار كرد: مبلغ واريزشده به حساب خانوارها بدون تغيير نسبت به ماهاي قبل، از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه قابل برداشت است.

پرداخت يارانه نقدي پس از اجراي قانون هدفمندي يارانه ها از دي ماه سال گذشته آغاز شد و تاکنون در 12مرحله يارانه نقدي به ازاي هر نفر 45 هزار و 500 تومان به حساب سرپرستان خانوار واريز شده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام