عده ای کشور را معطل اخم و لبخند دشمن کرده اند و کلیدی ترین وظایف دولت در پاسخگویی به مطالبات مردم و اجرای سیاست های کلی و فرامین رهبری در بسامان کردن اوضاع اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... را فراموش نموده اند. «در برجام ماندگی» یعنی از دست دادن فرصت های عظیم برای پیشرفت کشور. «در برجام ماندگی» یعنی بلاتکلیف گذاشتن مدیریت و فاصله گرفتن از «تدبیر» و ایجاد «یأس» در جامعه به جای «امید» دادن به مردم برای حل مشکلات کشور! اینکه دولت تمام مناسبات خود در داخل و خارج را موکول به «برجام و دیگر هیچ» کند، یک مفهوم دیگر از «در برجام ماندگی» است. «تورم»، «گرانی»، «رکود»، «بیکاری»، «افزایش حجم نقدینگی»، «آسیب های اجتماعی» و... با بیماری «در برجام ماندگی» تشدید می شود. فرصت ها می گذرد و تهدیدهای جدیدی پدید می آورد.
آمریکا و اروپا دستشان در یک کاسه است. امروز دیپلماسی خارجی ما از نیش «آمریکاگزیدگی» رنج می برد. درمان زخم «آمریکازدگی» و «آمریکاگزیدگی» پماد اروپا نیست. اینکه بگوییم امروز اروپا در مورد برجام در مقابل آمریکا ایستاده است، یک «توهم» است. برجام، تخم دوزرده نیست. هیچ چیزی در آن جز «عمل به تعهدات نقد و در انتظار وعده های نسیه نشستن» نیست. متن و روح برجام یک فریب بزرگ و فریب بزرگ تر از آن زدن زیر تعهدات نصفه و نیمه طرف مقابل است. کار دیگری از آن برنمی آید.
واقعیت این است که به قول امام (ره) آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از فرانسه بدتر، این دو از آمریکا بدترند. آنها جز به نابودی ملت ایران و انقلاب اسلامی به چیز دیگری فکر نمی کنند. سران آلمان، انگلیس و فرانسه پس از سخنرانی ترامپ گفتند به برجام پایبندند اما در همان بیانیه پایبندی، همصدا با ترامپ نسبت به پیشرفت های دفاعی ایران و توانمندی های موشکی جمهوری اسلامی ابراز نگرانی کردند و گفتند دغدغه داریم! آنها همانند ترامپ به اضافه کردن ماده و تبصره جدید به برجام امیدوارند!
چاره سگ و سگ هایی که مدام پارس می کنند و به فکر حمله هستند، فقط تهدید با سنگ است. کافی است فقط نشست به علامت اینکه می خواهیم
سنگ برداریم. سگ به اندازه کافی برای حفظ جان خود عقل دارد که عقب نشینی کند.
تهدید چند روز پیش فرمانده سپاه مبنی بر اینکه آمریکا پایگاه های خود را از شعاع دوهزار کیلومتری ایران خارج کند، و نیز سپاه در صورت اعلام واشنگتن در خصوص تهمت و افترای نهاد تروریستی، هر نظامی و غیر نظامی آمریکا را داعش فرض می کند، اثر خود را در موضع گیری وزیر خزانه داری آمریکا نشان داد.
امروز، روزی است که نه تنها باید «سنگ» را به علامت تهدید برداشت، بلکه باید به سوی «سگ» پرتاب کرد و این مفهوم را به آن حیوان رساند که این یک نمایش نیست بلکه واقعیت دارد. امروز، روزی است که نه تنها باید سنگ را برداشت و به سمت سگ پرتاب کرد، بلکه حالت نشسته را ترک کرد و با شدت و حدت به سمت سگ دوید و عزم خود را برای دفع حمله اش نشان داد.
وزیر خارجه آمریکا بی محابا در کمال وقاحت همین دیروز گفته است؛ «برای تغییر حکومت ایران تلاش می کنیم.» آمریکایی ها هیچ گاه پنهان نکرده اند که از جعبه مارگیری برجام می خواهند افعی براندازی بیرون بیاورند. تیلرسون گفته است؛ «تلاش ما این است که از صداهای معتدل در ایران حمایت کنیم.» باید دید صداهای معتدل در کشور چیست که مورد حمایت آمریکاست؟ شورای امنیت ملی، وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران و دیگر نهادهای امنیتی و نظامی باید یک بار دیگر مقوله «نفوذ» را بازخوانی و بازبینی کنند تا دیگر «ضربه از درون» را برای چندمین بار تجربه نکنیم.
وزیر خارجه آمریکا تصریح کرده است؛ «اگر اقدامی برای اصلاح برجام صورت نگیرد، آن را ترک می کنیم.» حقه بازی و شامورتی بازی و دروغزنی در این عبارت تیلرسون موج می زند. وقاحت و پررویی و بی حیایی آمریکایی ها آن اندازه است در حالی که ترامپ و تیلرسون بنزین ریخته برجام را آتش زده اند، نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل می گوید؛ «ایران توافق هسته ای را نقض کرده است»!
آمریکا با عدم پایبندی به تعهدات خود، همان دوران اوباما از برجام خارج شده است. در دوران ترامپ با اضافه کردن به تحریم ها و مصادره اموال ایران، برجام را پاره کرده است. آمریکا با برجام، صنعت هسته ای ایران را بتن ریزی کرد. حالا با مذاکرات جدید و به قول خودشان اصلاح برجام، می خواهد «سوله های موشکی» ایران در شهرهای موشکی را بتن بریزد!
ترامپ و تیلرسون مطمئن باشند آنچه امروز در ایران به ویژه در میان جوانان مطرح است این است که کاری کنند این بتن در دهان مسئولین کاخ سفید ریخته شود تا از این حرف های مشمئز کننده دست بردارند. این کار به زودی انجام خواهد شد. شیشه عمر آمریکایی ها در منطقه در دست جوانان آتش به اختیار مقاومت است. روز ۱۳ آبان امسال ملت ایران پاسخ یاوه گویی های ترامپ و تیلرسون را می دهند و فرزندان ملت هم این پاسخ را در منطقه عملیاتی می کنند. ملت ایران به زودی از مصیبت «در برجام ماندگی» عبور می کند. برای خروج از این مصیبت، تنها یک راه باقی است؛ آمریکایی ها باید مجلس عزا برای تفنگداران دریایی خود در خلیج فارس و پایگاه های نظامی اطراف ایران برگزار کنند، تا بتوانند طعم بدعهدی و نقض عهد و یاغیگری را با هزینه گزاف بچشند.