به گزارش پایگاه 598، محمد امین افرا در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پاییز فصلی است که از دیدگاه طب سنتی، طبیعتی سرد و خشک دارد و افرادی که مزاج سرد و خشک دارند در این فصل بیشتر اذیت میشوند و به همین دلیل بهتر است میوه و غذاهایی با طبع گرم مصرف کنند.
وی با اشاره به اینکه پوست اغلب افراد در این فصل خشک میشود، افزود: برای جلوگیری از خشکی پوست باید روغن بادام، زیتون و بنفشه استفاده شود.
افرا درخصوص پیشگیری از بروز بیماریهای ویروسی و سرماخوردگی گفت: بهتر است برای افزایش مقاومت بدن در مقابل این بیماریهای ویروسی مرکباتی مثل پرتقال، لیموشیرین و گریپفروت به مقدار زیادی مصرف شود، همچنین دریافت مقادیری امگا 3 میتواند در مقاومت بدن تأثیر به سزایی داشته باشد.
وی خوابیدن با شکم پر، خوابیدن در مجاورت هوای سرد، نوشیدن آب سرد و حمام یا نشستن در آب سرد، خشم و اندوه و اضطراب را در فصل پائیز نامناسب دانست و گفت: انجام این فعالیتها باعث افزایش سودا و معذب شدن افراد با طبیعت سرد و خشک میشود.
این محقق طب اسلامی و مصرف گرده گل و ژل رویال و عسل به دلیل طبع گرم و سرشار از مواد مغذی در فصل پائیز را توصیه کرد و گفت: استفاده از عطرهای خوشبو و گرم مانند گلاب و نرگس و یاس نیز باعث حفظ سلامت روح و جسم در این فصل میشود.
وی دمنوش گل گاوزبان، بنفشه، نعنا، پونه، آویشن را از جمله دمنوشهای مناسب فصل پاییز عنوان کرد و گفت: دمنوش مرزنجوش و پنیرک به همراه عسل به ترتیب برای درمان زکام و سرماخوردگی و درمان سرفههای خشک کارساز است.
این محقق طب اسلامی خاطرنشان کرد: بخور دادن با اکالیپتوس نیز یک درمان مؤثر طبیعی برای سرماخوردگی است زیرا نه تنها مجاری تنفسی را ضدعفونی میکند، بلکه تکثیر ویروسهای سرماخوردگی را هم مهار میکند.