کد خبر: ۴۳۰۸۷۸
زمان انتشار: ۱۲:۳۵     ۲۷ شهريور ۱۳۹۶
رئیس پلیس راه:
رئیس پلیس راه گفت: در حال حاضر فقط در 1500 نقطه از 3400 محل حادثه‌خیز مشخص که تصادفات بیشتری در آن به وقوع پیوسته است، طی سه سال، 5300 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
به گزارش پایگاه 598، سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راه در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، در خصوص نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای و نقش آنها در بروز تصادفات و سوانح اظهار داشت: در جاده‌های کشور که بیش از 200 هزار کیلومتر هستند 3400 محل حادثه‌خیز مشخص شده است.

رئیس پلیس راه با بیان این مطلب که در گذشته 6 هزار تا 7 هزار نقطه حادثه‌خیز وجود داشت، گفت: مناطق حادثه‌خیز در کشور به مرور کاهش یافته و در حال حاضر فقط در 1500 نقطه از 3400 محل حادثه‌خیز مشخص که تصادفات بیشتری در آن به وقوع پیوسته است طی سه سال 5300 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

این مقام ارشد راهور ناجا تصریح کرد: اقدامات زیادی در خصوص آشکارسازی نقاط حادثه‌خیز انجام شده است؛ تابلوهای فسفری نصب شده و اقدامات ایمنی لازم صورت گرفته تا توجه راننده به آن نقطه جلب شود و بتواند تا زمان رسیدن به آن محل، سرعت خود را کاهش داده و بر خودروی خود مسلط شود و بتواند به سلامت از آن نقطه عبور کند.

سردار حمیدی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص اینکه با چه راهکاری می‌توان تعداد حوادث و سوانح در 1500 محل مشخص شده را کاهش داد،گفت: این آمار نشان می‌دهد که هزینه‌های جاری و روشی که هم اکنون در دست کار است کافی نبوده است؛ باید عزم و اراده جدی در کار باشد در غیر اینصورت شاهد افزایش تلفات خواهیم بود.

وی، بروز تصادف در نقاط حادثه‌خیز را بیشتر به دنبال مواردی چون شیب تند، پیچ تند، وجود پرتگاه و نبود حفاظ و ایمنی عنوان کرد و گفت: تاریکی، عدم ایمن‌سازی نقاط مسکونی حاشیه راه و ... از جمله مواردی هستند که باعث شده‌اند نقاط حادثه‌خیز هنوز تصادفات جاد‌ه‌ای را به خود اختصاص دهند.

رئیس پلیس راه با اعلام این مطلب که برای هر کدام از نقاط حادثه‌خیز پرونده‌ای تشکیل شده و راهکار اصلاحی اندیشیده شده، اظهار داشت: همه این موارد موکول به دریافت و بودجه و اعتبار خاصی است؛ لذا اگر اقدامی انجام نگیرد، شاهد بروز سوانح و حوادث در این نقاط خواهیم بود.

سردار حمیدی، این نقاط حادثه‌خیز را پراکنده در 35 استان کشور دانست و گفت:‌ وزارت راه برای کاهش نقاط حادثه‌خیز و آشکارسازی نقاط باقیمانده اقدامات لازم را انجام داده است، اما باید پروژه‌های اصلاحی را سریع‌تر انجام داد و موانع موجود را رفع کرد تا بدین ترتیب بتوان از بروز سوانح و حوادث رانندگی که در نقاط حادثه‌خیز حادث می‌شود، جلوگیری کرد.

وی خاطرنشان کرد:‌ اگر طبق روال عادی این روند انجام شود، سال‌ها طول می‌کشد تا شاهد حذف و کاهش نقاط حادثه‌خیز باشیم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها