ماهی آزاد حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید است و باعث بهبود گردش خون در رگها میشود.
لیموترش قاتل بیش از بیست نوع میکروب و عفونت است و با سرماخوردگی، آنفلوآنزا، تب مقابله می کند و مواد موجود در آن باعث افزایش جریان خون میشود، این ترکیبات حالت چسبناکی رگهای خونی را کاهش میدهد.
آووکادو چرب و پرکالری است اما درعینحال سرشار از ویتامین E است که جزء محافظهای رگهای خونی است. توصیه میکنیم هر هفته یک مرتبه آووکادو را به همراه لیموترش (سرشار از ویتامین C) میل کنید تا رگهایتان در سلامت بماند و خون به راحتی در آنها جریان داشته باشد.
پرتقال و مرکبات سرشار از ویتامین C هستند و جریان طبیعی خون را بهبود میدهند، این میوهها باعث تقویت جدارههای رگهای خونی می شود و از تشکیل پلاکهای خونی ناشی از جریان بد خون پیشگیری میکنند.
کاکائو حاوی فلاوونوئیدهایی است بهطور طبیعی در گیاهان و میوهها وجود دارند و به بهبود گردش خون کمک میکنند.
تخمه آفتابگردان سرشار از ویتامین E است که از تشکیل لختههای خونی پیشگیری میکند.
زنجبیل شهرت زیادی در تسکین و بهبود حالت تهوع و مشکلات گوارشی دارد و به گردش بهتر خون کمک میکند.
سیر حاوی خواص فوقالعادهای بوده که برای تصفیه خون مفید است و از تشکیل پلاکهای خونی پیشگیری میکند. موادغذایی دیگر هم خانواده سیر مانند تربچه، پیاز و ترهفرنگی نیز برای بهبود جریان خون بسیار موثرند.
هندوانه سرشار از لیکوپن است و این آنتیاکسیدان طبیعی باعث بهبود جریان خون میشود همچنین توتفرنگی و مورد صحرایی جزء مواد غذایی حاوی این رنگدانه هستند که بهدلیل داشتن ویتامینها نیز باعث تقویت جدارههای رگها و مانع از ورود آب به بافتهای خونی میشود.
تخممرغ ارزش غذایی بالایی دارد. سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب امگا ۳ است که به حفظ غشای سلولی کمک و جدارههای رگها را تقویت میکند.