کد خبر: ۴۲۸۴۷۹
زمان انتشار: ۱۱:۴۵     ۲۵ مرداد ۱۳۹۶
گزارش کامل از دومین روز بررسی صلاحیت «وزرای پیشنهادی دولت»
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دومین روز متوالی به بررسی کارنامه وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم پرداختند. جلسه علنی نوبت صبح امروز (چهارشنبه) مجلس برای ادامه بررسی صلاحیت حجت الاسلام سیدمحمود علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات شروع شد.
به گزارش سرویس خانه ملت پایگاه 598، دومین روز و سومین جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم آغاز شد.



جلسه علنی نوبت صبح امروز (چهارشنبه) مجلس به ریاست علی لاریجانی و برای ادامه بررسی صلاحیت حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات شروع شد.

نمایندگان مجلس دیروز در اولین جلسه بررسی صلاحیت بعد از استماع دفاعیات رئیس‌جمهور درباره کابینه پیشنهادی وارد بررسی کلیات برنامه دولت دوازدهم شدند و در دومین جلسه بعد از پایان بررسی کلیات برنامه پیشنهادی، رسیدگی به صلاحیت وزرا را از وزیر پیشنهادی آموزش وپرورش آغاز کردند.

بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به پایان رسید و نمایندگان با استماع نظر یک مخالف وزیر پیشنهادی وزیر اطلاعات به بررسی صلاحیت علوی ورود پیدا کردند.

در بررسی صلاحیت هر یک از وزرا دو مخالف و دو موافق وزیر پیشنهادی به ایراد سخن می پردازند و بعد از آن نوبت به ارائه برنامه وزیر پیشنهادی می رسد که براین اساس زمان رسیدگی به صلاحیت هر وزیر حدود یک ساعت و نیم خواهد بود.

بررسی صلاحیت هریک از وزرا براساس آیین نامه داخلی مجلس به ترتیب حروف الفبا خواهد بود. براین اساس بعد از بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اطلاعات رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی اقتصاد، امور خارجه، بهداشت و ... انجام می شود.



19:03- با اعلام پزشکیان رییس جلسه، بررسی صلاحیت وزرا به پایان رسید. بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی کشاورزی فردا صبح ادامه پیدا خواهد کرد.

18:54- تذکرات نمایندگان مجلس

18:48- حسن پور به عنوان موافق وزیر پیشنهادی کشاورزی پشت تریبون قرار گرفت. او از زمان باقی‌مانده احمدی استفاده می‌کند.

18:36-  احمدی موافق وزیر کشاورزی پشت تریبون قرار گرفت.

-وزارت جهاد با توجه به حساسیتی که دارد بهتر بود مخالفی صحبت نمیکرد. این مرد بی ادعا و بی حاشیه دولت که فرمایشات رهبر را در عمل پیاده کرد. بیشتر اعضای کمیسیون کشاورزی قبل از معرفی کابینه نگران بودند، اما بعد دیدیم که یکی از چهره های به نام مهندس حجتی است.

-در پاسخ به آقای بدری میگویم که در میدان عمل تجربه به کار می‌آید نه روی برگ کاغذ! باید ایشان را پدر کشاورزی ایران نامید. نه اینکه بگوییم بی تجربه است. وضعیت کود و سم مشکلات زیادی را داشته است. در مورد عشایر مشکلاتی رخ داد اما گلایه دارم که اقداماتتان را در این مورد رسانه ای نکردید.

-سال گذشته بیش از 4 هزار میلیارد تومان صادرات پسته داشتیم که حاصل تعامل این وزارت خانه با بانک کشاورزی بوده است. دو سال است که استفاده از جوانان استفاده شده و آقای حجتی بیشتر از سایر وزرا از جوانان استفاده می کند.

18:30- بدری مخالف وزیر پیشنهادی کشاورزی در حال بیان نظرات خود است.

-در تولید و بازار کشاورزی آشفتگی خاصی حاکم است و اقدام مناسبی در این زمینه ارائه نشده است. وزارت جهاد به جز گندم برای خرید تضمینی سایر محصولات هیچ اقدامی نکرده است. آیا خبر دارید در سال 94 قیمت فروش سیب زمینی در اردبیل به 50 تومان هم نرسید و هندوانه در دشت مغان در دست کشاورزان مانده و بیرون ریخته شد؟

-با وجود تولیدات داخلی به دلیل سوء مدیریت و رانت خواری مجوز واردات از کشورهای خارجی داده می شود که نمونه آن در عید سال 96 برای هفت قلم محصول بود. واردات محصولات خطرناک در حال انجام است. مصرف بی رویه کود شیمیایی سلامت مردم را به خطر انداخته است. اردبیل رتبه اول سرطان روده و معده دارد و دلیل استفاده آن مصرف غذایی آلوده است. اما شما چه کرده اید؟

-شما حافظ منافع کشور هستید اما برای اینکه کشاورزی و دامداری شغل محسوب شود چه کار کردید، کشاورزان و دامداران حتی به عنوان یک کارگر ساده هم ارج و قربی ندارند!

18:19- پزشکیان ریاست مجلس را به عهده گرفت

18:18- لاهوتی به عنوان مخالف حجتی وزیر پیشنهادی کشاورزی پشت تریبون قرار گرفت.

برای من جای سوال است، حجتی مهندس راه و ساختمان است و قیر و بتون را می شناسد، آیا کشاورزی کشور را هم می تواند اداره کند؟ آیا قحط الرجال است؟ آیا 40 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یک دکتری کشاورزی نداریم که در راس وزارت کشاورزی بگذاریم؟

- وزرا نباید برنامه بدهند، ما برنامه را تصویب کرده ایم و آنها باید نحوه اجرای برنامه را بدهند

-آقای حجتی! شما پول چغندرکاران، برنج کاران و چای کارانی که دست هایشان پینه بسته پرداخت کرده اید؟ اگر با کشاورزان دست بدهید، پینه دست های آنها دست شما را می برد، گناه دارد که پول آنها را ندهید. به جای پرداخت پول کشاورزان، از مصر و ترکیه پرتقال وارد کردید

-آقای حجتی! گفتید در تولید گندم به خودکفایی رسیده ایم، آیا واقعیت دارد؟ شما هم می دانید که برخی افراد صاحب منافع که در دولت نفوذ دارند و کسانی هم در دولت از آنها حمایت می کنند، گندم با قیمت پایین تر وارد کردند

- اگر در گندم به خودکفایی رسیده ایم این همه سوله گندم که در مناطق مختلف کشور ساخته می شود چیست؟ با کاهش تعرفه واردات موز، دلتان برای ملت ایران سوخته یا منافع واردکنندگان؟

-چیزی که در کشور تولید می شود برنج نیست به‌رنج است. می خواهم گریه کنم، چرا اجازه نمی دهند 400 هزار تن برنج اضافه در کشور تولید شود؟

-هزار و 100 تن تولید ابریشم در کشور داشتیم، اگر کشور چین بود این تولید را به 10 هزار تن می رساند اما تولید ما به 100 تن رسیده است

-تعرفه واردات نخ ابریشم از 200 درصد به 15 درصد رسیده است، از زمان دولت احمدی نژاد فریاد زدیم که تعرفه واردات ابریشم را بالا ببرید اما نکردند و نکردند و نکردند

18:17- بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی کشاورزی در دستور کار مجلس قرار گرفت.

17:46- آغاز سخنان ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

-امحای فقر هم آرمان انقلاب و هم برنامه رئیس جمهور است. امحای فقر آغاز انسانی تر شدن جامعه است. در این چهار سال خیریه ها و نهاد های مدنی دو برابر شده است. من امنیت اجتماعی را همسنگ امنیت سیاسی میدانم. ساحت امور اجتماعی در ساحت اجتماعی حل شدنی است نه در ساحت سیاسی. رسیدگی به اقلیت های قومی و مذهبی را در برنامه هایم دارم.

-چهارسال متوالی مزد بر تورم پیشی گرفت و 67 درصد بین فقر و تورم فاصله افتاد. امروز دفترچه بیمه دفترچه هویت شده است. حقوق بازنشستگان افزایش یافت. 170 هزار کودک بازمانده از تحصیل داریم که آنها را شناسایی و وضعیت آنها را پیگیری کردیم.

-دوران ما دوران اعتماد بود. کمترین چالش را بین کارفرما و کارگر داشتیم. 57 درصد تشکل های کارفرمایی ایجاد شد، 33 درصد حوادث منجر به فوت کاهش پیدا کرد. آقای رجبی گفت تعاونی ها مرده اند اما با کارهای کلینیکی آنها را احیا میکنیم. به جای آنهایی که از دست رفته هم تعاونی های جدید شکل میگیرد.

-نسبت صندوق تامین اجتماعی شش بر یک است. در چهار سال یک و نیم میلیون نفر به بازنشستگان اضافه شد. حل مسائلی مثل یارانه، فقز و اشتغال به اجماع ملی نیاز دارد.

-روزی که من آمدم 5500 میلیارد وام برای مستمری گرفته بودند. امروز وام را برای بنگاه ها میگیرند. بهترین شرکتهای ما به بورس رفته اند. همه باید کمک کنیم از بنگاه داری خلاص شویم و صندوق ها را از پای سیاست گذاری های دفاع آزاد کنند.

17:38- جعفرزاده در حال دفاع از وزیر کار است.

-کسی که قرار است در کف جامعه به اقشار آسیب پذیر خدمت دهد باید از همین قشر باشد نمی تواند یک فرد اتو کشیده را برای این وزارتخانه انتخاب کرد

-ما نمی توانیم هر دقیقه یک وزیر را عوض کنیم. بیمه کارگران ساختمانی، طرح بیمه همگانی و گسترش بیمه خدمات سلامت از کارهای این وزارت خانه بوده  است

کلیات برنامه ارائه شده از سوی آقای ربیعی نوعی جامع نگری بوده

ما نمی توانیم هر دقیقه یک وزیر را عوض کنیم

از آقای ربیعی تقاضا دارم، نظام جامع تامین اجتماعی را در این کشور ایجاد بکند

17:28- محمودی به عنوان نماینده موافق پشت تریبون قرار گرفت. او 7 دقیقه از زمان خود را در اختیار جعفرزاده نماینده رشت قرار داد.

-وزارت تعاون یکی از مهمترین وزارتخانه‌های دولت است. زندگی بازنشستگان، حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی و .... در مسئولیت این وزارتخانه است.

-مسئولیت عدالت اجتماعی، حمایت از اقشار کم درآمد، حقوق کارگران،‌ حمایت از کودکان کار و... اینها مواردی است که باید وزیر محترم درباره‌اش پاسخگو باشند.

-سلامت آقای ربیعی، مسئولیت پذیری و دلسوزی ایشان بر کسی پوشیده نیست. در گذشته جوادیه جنوبی‌ترین نقطه تهران بود یعنی همان جایی است که آقای ربیعی زندگی اش را آنجا گذرانده و کار در کوره‌ها را تجربه کرده و خودش کارگر بوده.

-ما در این سال‌ها شاهد رشد خدمات بهزیستی و استاندارد سازی از مهد کودک و شیرخوارگاه تا مراکز نگهداری سالمندان و.... بوده‌ایم.

-صدور شناسنامه اقتصادی الکترونیکی برای 23 میلیون خانوار از کارهای آقای ربیعی بوده است. وزارت رفاه برای همه خانواده‌های ایرانی شناسنامه اقتصادی تهیه کرده.

-موضوع مهم دیگر ثبات مدیریت تامین اجتماعی است. در دولت گذشته ظرف چهار سال این سازمان 5 مدیر عوض کرد اما در این چهار سال یک مدیر پاکدست کار می‌کند.

17:14- نمایندگان در حال دادن تذکر هستند.

17-13: علی لاریجانی به سخنان خجسته اعتراض کرد و گفت سخنان او در مخالفت با ربیعی نبود.

16:58- امیر خجسته به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی تعاون پشت تریبون مجلس قرار گرفت.

-مردم مشکل معیشتی و اشتغال دارند، بحث بهداشت و درمان وجود دارد. اشتغال موضوع اول کشور است و همه به دنبال ایجاد شغل هستند ولی شغل زمانی ایجاد می‌شود که ما مبارزه با مفاسد اقتصادی و قاچاق کالا را جدی و جلوی اینها را بگیریم. برنامه مبارزه با مفاسد اقتصادی بدهید. مردم مبینند و دستگاه‌ها سکوت می‌کنند.

-جناب آقای ربیعی مجموعه شما یک مجموعه گسترده است و به نظارت و قاطعیت بیشتر نیاز دارد. من مخالفت خودم را نسبت به برنامه‌های جنابعالی اعلام می‌کنم. ما باید برای اقشار آسیب پذیر برنامه زمان‌دار بدهیم. آیا متناسب با تورم حقوق بازنشسته‌ها داده می‌شود. فشارهای اقتصادی آنها را نابود می‌کند یا سکته مغزی می‌کنند یاقلبی. در خارج بعد از بازنشستگی تفریحشان شروع می‌شود،‌اینجا عزا می‌گیرند که از حالا به بعد چکار کنیم.

-برای بسترهای حقوقی کسب و کار چکار کرده‌اید؟ چرا لایحه اصلاح قانون کار را به مجلس فرستادید و در نهایت آن را عودت دادید. صندوق بازنشستگی شرایط بسیار بدی دارد. مشاور رییس جمهور بیان کردند یکی از هشت ابر چالش ما در آینده صندوق‌های بازنشستگی است. برای این صندوق‌ها چه راهکاری دارید؟

-یکی از وظایف شما حمایت و صیانت از نیروی کار بوده. در مسیر بهبود و کیفیت زندگی مردم بخصوص کارگران زحمتکش چه اقداماتی انجام داده‌اید؟بفرمایید نظام جامع تامین اجتماعی به کجا رسید و کی عملی می‌شود؟چه اقدامی برای محرومیت زدایی انجام داده‌اید؟ برنامه شما برای بازار کار چیست؟

16:51- فرید موسوی به عنوان موافق وزیر پشت تریبون قرار گرفت.

نگاه ناثوابتی به وزارت کار شکل گرفته است. توجه به دستاوردهای این وزارت خانه بدون توجه به مشکلات قبل از سال 92 بی انصافی است. حجم نیروهای انسانی در این وزارت خانه از چالش های این وزرات خانه است. من بخشی از دستاوردهای این وزارتخانه را ارائه می دهم: ارتقای شفافیت در راه‌های مقابله با فساد است که سامانه ای هم برای این کار طراحی شده است.

دو شغله بودن هیئت مدیره ها در دوره آقای ربیعی ممنوع شد. ایشان 30 دستورالمعمل در مبارزه با فساد صادر کردند. اکنون 70 درصد اطلاعات بورس دردسترس است. برای برگرداندن اموال مورد تاراج قرار گرفته راه اندازی بنگاه های تعطیل و نیمه تعطیل در تلاشند.

صندوق های تابعه این وزارت خانه موتور این وزارتخانه بوده اند. 50 هزار میلیارد هم برای سالهای آینده در نظر دارند. دردوره مدیریتی ایشان 300 درصد بر صندوق بازگشایی اضافه و سود خالص تلفیقی 90 درصد افزایش داشته است.

16:49- علی لاریجانی بعد از رای نمایندکان گفت:فردا بروید ولی شنبه تا شب صلاحیت وزرا را بررسی می‌کنیم

16:45- علی لاریجانی: مجلس فردا جلسه عصر ندارد. بررسی صلاحیت نمایندگان تا شنبه شب ادامه خواهد داشت. نمایندگان با برگزاری جلسه بعدازظهر پنجشنبه مخالفت کردند.

16:35- حسنی در دفاع از وزیر کار پشت تریبون قرار گرفت.

-همکاران روزی که داعش به مجلس حمله کرد من هم مانند همه مردم ایران قدر امنیت را بیشتر فهمیدم. امروز بازنشستگان فولاد در کنار مجلس تجمع نمی‌کنند و از اعتراضات کارگری خبری نیست.

-وضعیت بازنشستگان موجب شرمندگی همه ما مسئولین است اما عملکرد چهار سال اخیر را با هشت سال قبل مقایسه کنید. حقوق بازنشستگان از صد و پنجاه هزار تومان به یک میلیون و صد هزار تومان رسیده است.

-دکتر ربیعی یک ضعف اساسی دارد. او در نمایش کارهایش به مردم ضعف دارد. اگر وقتش را صرف نمایش کارهایش می‌کرد درصد کمتری برای دادن رای اعتماد به او مردد بودند.

-اشتغال پایدار در ارتباط نزدیک با رشد پایدار اقتصادی است. اینکه بتوانیم در یکسال مشکل اشتغال را حل کنیم امکانپذیر نیست.

-هشتاد درصد درآمد دولت نهم و دهم به هزینه‌های جاری اختصاص پیدا کرد. وقتی در دولت نهم و دهم سرمایه گذاری نشده، اشتغالی هم حاصل نشده است.چه چیزی در آن دوره کشت کرده‌ایم که حالا بخواهیم درو کنیم.

-ما در سالهای اخیر هر ساله 600 هزار نفر اشتغال خالص داشته‌ایم که نرخ مشارکت در سه سال اخیر اتفاق افتاده است. جمعیت آماده به کار ما از 23 میلیون به 26 میلیون و ششصد هزار نفر رسیده است.

16:20- فرج الله رجبی به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی کار پشت تریبون قرار گرفت.

فرج الله رجبی در واکنش به قطع کردن سخنانش از سوی قاضی پور: بعد میگویند سلفی بد است، خب این هم بد است

-پیامک‌های زیادی از جبهه کارگری و بازنشستگان آمده که از من خواسته‌اند در تائید شما صحبت کنم که شرمنده این دوستان هستم. چنین وزارتخانه‌ای که شما در آن کار می‌کنید از خیلی جهات از جمله منابع و ساختار کم نظیر است.

-بحث بیکاری را نمی‌شود از وزارت کار خواست اما نمی‌دانم چرا وزارتخانه شما اصرار دارد خودش را برنامه ریز کار نشان دهد.

-من با تعاونی‌ها 26 سال است که از نزدیک آشنا هستم. کمتر تعاونی بوده که جان سالم به در برده باشد. این بخش باید درمان شود، مشکلاتش از طریق اعمال حاکمیت حل شود. این همه تعاونی ناتوان و نابسامان وجود دارد، کی می‌خواهیم با اعمال حاکمیت مشکل اینها را حل کنیم.

-یک قسمتی از آسیب‌های اجتماعی به شما برمی‌گردد. شما در این بخش نیازمند تجدید نظر در ساختار هستید. سازمان بهزیستی اگر می‌خواهد کار کند باید به یک معاونت تبدیل شود.

-عدم ادغام صندوق‌های بازنشستگی برای بخش کارگری ما حیاتی است. جناب آقای وزیر سال گذشته زحمت‌های آقای هاشمی این رحمت را برای شما آورد که بیمه‌ها مجبور شدند چهار برابر معمول پرداخت کنند. چرا صدای شما درنیامد؟ مگر دریافتی‌های شما از محل بیمه‌ها چقدر است؟ چرا موضوع را برای دولت و مجلس کالبد شکافی نکردید؟

-سازمان تامین اجتماعی نسبت به 8 سال قبل بهتر شده اما کافی نیست. ما اساسا سالهاست که در حل مشکلاتمان دنبال رستم دستان می‌گردیم. اینها وجود ندارد. این مسائل ریز و درشتی که آویزان این وزارتخانه شده را کی می‌خواهید هرس کنید. ما 70 کار ناقص نمی‌خواهیم، 4 کار کامل برایمان انجام بدهید

-بسیاری از مشکلات شما به سایر وزارتخانه ها مربوط می شود. باید از مسئولین بخواهید که هرکسی بار خودش را به دوش بکشد. تیم شما باید تیم قوی تری بشود. ما نان گندم نخورده‌ایم اما دست مردم دیده‌ایم. باید به قواره تیم شما اضافه شود! برنامه شما مدت ندارد، باید مدت دار شود.


16:19- آغاز بررسی صلاحیت ربیعی وزیر کار

16:00- لاریجانی در تذکر به نمایندگان مجلس: دور جهانگیری را خالی کنید تا او هوا بخورد

15:34- قاضی زاده هاشمی برای دفاع از برنامه های خود پشت تریبون قرار گرفت.

-چهار سال پیش در چنین روزی در محضر نمایندگان برنامه ام را ارائه کردم و امروز برای دومین بار در این جایگاه ایستاده ام. دستاوردهایم در دوره قبل از جمله طرح تحول سلامت و ... به پشتوانه‌ی راهنمایی‌های رهبر، رئیس جمهور، روسای قوای مقننه و قضائیه و نمایندگاه محترم مجلس حاصل شد که در بسیاری موارد کم نظیر و قابل ارائه در سطح جهانی است.

-در دولت قبل، کم توجهی به حوزه بهداشت زدوده شد تا جایی که می توان دولت یازدهم را دولت سلامت محور نامید. وزارت بهداشت دومین وزارت خانه پرجمعیت کشور است. در طول چهار سال گذشته با حفظ و ارتقای سلامت مردم، صادق بوده ایم. با اجرای برنامه پنجم توسعه و پاک دستی باعث ارتقای شاخص های بهداشت شدیم.

-در آغاز کار دولت یازدهم، برای درمان 56 درصد از جیب مردم پرداخت میشد و این ما را در معرض آسیب قرار داده بود. اما بهبود آن حاصل شد تا جاییکه اکنون مطابق با گزارشات مرکز آمار ایران، این رقم به کمتر از 39 درصد کاهش یافت. کاهش 16 درصدی این مورد در کمتر از سه سال در هیج جای دنیا سابقه نداشته است.

-با همکاری وزارتخانه تعاون و کار تقریبا 11 میلیون نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند که نزدیک به 85 درصد آنها درآمدشان زیر یک میلیون تومان است.

-آقای بیگی درباره واردات لنز داخل چشمی آرکان سوال کردند و این حرف به من بر می‌گردد؛ دل من را درد آورد.

-حقوقی که دراین دولت به من دادند، حقوقی است که از دانشگاه می گرفتم؛ سه میلیون و ۲۷۰هزار تومان، همان حقوق نجومی است که این همه گفتید.
 
-در عین حال خدارا شکر می کنم به هیچ کار اقتصادی به غیر از کار خودم نپرداختند

- بچه‌های من راه وزارت بهداشت را بلد نیستند.  تنها یک برادرم نماینده مجلس است که شما او را کامل می شناسید و سه نوبت هم وزارت بهداشت نیامده است

15:27- تاج گردون به عنوان نماینده موافق پشت تریبون قرار گرفت. او از زمان صفاری استفاده می کند.

نمایندگان گذشته بهداشت حوزه‌های خود را مورد بررسی قرار دهند و امروز آن را مورد بررسی قرار دهند.

15:18- صفاری به عنوان نماینده موافق وزیر بهداشت پشت تریبون قرار گرفت.

شخصیت علمی هاشمی ستودنی است. او با تالیف بیش از 10 جلد کتاب و مقالات به زبان های فارسی و انگلیسی نشان داده است که جایگاه علمی والایی دارد.

15:11-  ولی ملکی به عنوان مخالف پشت تریبون قرار گرفت. او از زمان باقی مانده بیگی استفاده می‌کند.

وزیر بهداشت تحمل مخالف را ندارد. اگر اینها اصلاح شود بسیار موفق خواهید بود.

15:04- علیرضا بیگی مخالف وزیر بهداشت پشت تریبون قرار گرفت.

سوال من از آقای هاشمی این است که مطابق قانون پنجم توسعه، که مسئول اجرای این برنامه بودند چه اقداماتی انجام داده است؟

-ایشان موسسات خصوصی کارآفرین، آوا پزشک و ... را تشکیل دادند در حالیکه باید تشکیل این موسسان زیر نظر مجلس باشد. اما مدیران این موسسات همان کارکنان وزارت بهداشت هستند. این همان حیاط خلوتی است که موجب فساد است.

-وزرات بهداشت در چهار سال گذشته به صورت میلیاردی در بانک های مختلف سپرده گذاری کرده و بهره آن را دریافت کرده است. این هم یک خیاط خلوت دیگر! معاون غذا و داروی ایشان هم تولید کننده است، هم وارد کننده که اثبات شده شرکت روناک متعلق به ایشان است.اما شما برخوردی با او نکردید. پشتیبان ایشان چه کسانی هستند؟ نمایندگی انحصاری لنز های آمرکایی متعلق به کیست؟

-می توان گفت که وزارت بهداشت، از مصادیق برجسته تعارض منافع است. به طوریکه که با نادیده گرفتن منافع مردم موجب تامین منافع عده خاصی شده است.

15:01- پاسخ وزیر مکتوب وزیر پیشنهادی اطلاعات به سوال دلهخوش. با فضای مجازی مسموم برخورد خواهیم کرد.

14:52- ‏لاریجانی: آذری جهرمی در نامه‌ای خطاب به هیات رییسه مجلس٬ پاسخ‌کتبی به سوالات روز گذشته نمایندگان در مورد برنامه کاری‌اش را تسلیم مجلس کرد

14:54- بیگلری به عنوان نماینده موافق پشت تریبون قرار گرفت. او از 5 دقیقه زمان باقی مانده خاتمی استفاده کرد.

-چهار سال قبل اکثر مراجعات و مطالبات  مردم از شما نمایندگان عزیز در حوزه بهداشت و درمان بود. متاسفانه تمهیدات لازم انجام نشده بود و مردم اعتمادی به این بخش نداشتند. 5 الی 6 میلیون نفر فاقد بیمه درمانی بودند. بیش از 70 درصد از هزینه درمان به عهده مردم بود. مردم برای تهیه بیش از 350 قلم دارو دچار مشکل بودند. هیچ چشم‌انداز شفافی برای حقوق سلامت مردم در این حوزه وجود نداشت.

-با وجود کاهش اعتماد مردم آقای دکتر هاشمی رفاه وآسایش شخصی خود و خانواده‌شان را کنار گذاشتند و وارد این وزارت پر استرس شدند. ایشان سلامت را حق همه مردم می‌دانستند. ایشان به دنبال یک تحول اساسی برای پر جمعیت‌ترین و تخصصی‌ترین وزارخانه بودند.

-بازسازی و گسترش شبکه درمانی کشور که پیر شده بود را قول دادند و رسیدگی به روستاها و مناطق محروم را جزو برنامه‌های خود قرار دادند.

-ایشان مقام نوزدهم چشم پزشکی دنیا را دارند، 350 مقاله بین‌المللی و 10 کتاب مرجع و بین‌المللی تولید کردند. کمبود دارو از 350 قلم به 30 قلم رسید. تنها 3 درصد بیماران برای تامین نیازهای خود به بیرون از بیمارستان ارجاع داده می‌شود. 1517 تخت اورژانس اضافه شد و......همه اینها میسر نمیشد مگر با تلاش و خدمات وزارت بهداشت به ویژه دکتر هاشمی

14:42- خاتمی به عنوان موافق وزیر پیشنهادی بهداشت پشت تریبون قرار گرفت.

-وزیر بهداشت دولت قبل در سطح بین المللی شناخته شده است و امیدوارم مجدد در این جایگاه قرار بگیرد. کارنامه او روشن است. آقای هاشمی طرح تحول سلامت را به اجرا درآوردند که بر اساس آن بار بزرگی برداشته شد. به میزان یک چهارم تخت های موجود به تخت های بیمارستانی اضافه شد.
 
پرداخت از جیب مردم کاهش یافت. در این دوره بالغ بر 300 سفر کاری در 600 روستا داشتند. این نشان توان و انگیزه و اعتقاد ایشان دارد. همانطور که پیامبر فرموده من طبیب دوره گردام. ایشان با حضور در مناطق محروم و مداوای مردم محروم، فرهنگ پرداخت زکات علم را هم نهادینه کردند. مطابق بررسی معاونت نظارت مجلس 95 درصد برنامه های ایشان منطبق با سیاست های ابلاغی رهبری و برنامه ششم است و مورد مغایری ندارد.

از مهم ترین برنامه بهداشتی در دنیا توجه به محرومین، عشایر و حاشیه نشین ها بوده که مورد توجه ایشان است. رئیس سازمان بهداشت جهانی در سفر به ایران گفتند ایران در نظام سلامت در مسیر درستی حرکت می کند و طرح تحول سلامت قابل عرضه به تمام دنیاست.

برنامه های ارائه شده‌ی ایشان برگرفته از برنامه های روز دنیا و برنامه ششم توسعه است. ایشان جایگاه سلامت در ایران را ده رتبه ارتقا داده است.

چندین سند ملی در مورد سلامت داریم که در برنامه دکتر هاشمی به آن توجه شده است.

14:35- نمایندگان مجلس در حال دادن تذکر هستند

14:34- آغاز جلسه نوبت عصر روز دوم بررسی صلاحیت کابینه پیسنهادی رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی. نمایندگان در جلسه نوبت عصر ضمن ادامه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان وارد رسیدگی به صلاحیت وزرای کشاورزی، دادگستری و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح می شوند.

 
پایان بررسی وضعیت ظریف


12:34 - ظریف:
- برجام نتیجه اعتماد به امریکا نیست بلکه جمله به جمله  برجام نشان دهنده عدم اعتماد به آمریکاست
- وزارت خارجه خواهان هم افزایی و نه سکوت سایر نهادهای نظام است

12:24 - ظریف: امروز انحصار بازی از دست قدرت‌های غربی خارج شده است.

12:2 - ظریف :  در محیط پیرامونی ایران گاه برای اداره یک شهر یا روستا ماه‌ها کشتار و خونریزی صورت می‌گیرد/ ایسنا

12:08 - جواد ابطحی (مخالف ظریف):

- تجربه های تاریخی نشان داده است که ظریف باید مجلس را با خود همراه داشته باشد

- ایران در برجام از حقوق ان.پی.تی محروم شده است آیا این موفقیت دیپلماسی بر جنگ است؟
 
- آمریکا باید دیگر چه کاری انجام دهد که شما بپذیرید که برجام نقض شده است

- چرا امریکایی ها بیشتر تحریم نکنند وقتی می بینند برایشان از سوی ایران هزینه ای در بر ندارد

-  آقای برجام ، ببخشید آقای ظریف: اینکه ما دیگر به آمریکا اعتماد نکنیم، بزرگترین دستاورد برجام بوده است

-  دوستان عجله کردند در توافق برجام، بنا به گفته خود مسئولان، هنوز آمریکا به تعهدات خود عمل نکرده است

-  آمریکا کره شمالی را تهدید می کند از طرف دیگر از چین می خواهد راهی را باز کند تا با کره شمالی مذاکره کنند

-  سیاست آمریکا بالا بردن هزینه در مذاکرات با طرف های مقابل است اما هیچ غلطی نمی تواند بکند

- ما وقتی ببینیم دشمن در مقابل تیم دیپلماسی ما ایستاده است ترفندی داریم که تیم دیپلماسی را تغییر دهیم ، ظریف زحمات زیادی کشیده است اما با دولت جدید آمریکا باید تیم دیپلماسی تغییر کند

-  دیگر لبخند ها و قدم زدنهای ظریف جوابگو نیست و باید فردی مانند ابطحی با شجاعت و خشونت بیاید و  با آنها برخورد کند (برای مثال می گویم ، من که عددی نیستم)

  12:07 - زهرا ساعی (موافق ظریف):

-  ظریف نامی اشنا برای جهان است

-  ایشان با راهبرد مناسب در سیاست خارجی و مقابله با ایران هراسی به توافقی دست یافت که بحران ساختگی غرب پایان یافت
 
 11:41 - پور ابراهیمی ( مخالف ظریف):
رویکرد تمام سفرای ما در خارج کشور یا امنیتی است یا سیاسی  و تنها چیزی که نمی دانند دیپلماسی اقتصادی است 


11:39- پورمختار  (مخالف ظریف):

- تجار در صادرات و واردات با مشکلاتی روبرو بوده و از عدم همراهی سفارتخانه‌ها گلایه دارند.

- متاسفانه حمایت از اتباع ایرانی در طول این دوره بسیار ضعیف بوده و شکایات زیادی به دست ما رسیده است.

- دیپلماسی عمومی ما دچار ضعف است.

- این برای ما پذیرفته نیست که مامور رسمی دولت در کشور دیگر به فکر کارهای شخصی خود مانند تحصیل باشد.

- وزارت خارجه نتوانسته در موضوع مهم اقدامات حقوق بشری برخی کشورها اجماع ایجاد کند.

- وزارت خارجه در پاسخ به اقدامات آمریکا علیه ایران ضعیف عمل کرده است.
 
  بررسی وضعیت گزینه وزارت اقتصاد

10:56 - دفاع «کرباسیان» وزیر پیشنهادی اقتصاد:
.
- نفتی بودن، دولتی بودن، رانتی و غیرشفاف بودن و سایت‌زدگی از جمله معضلات اقتصاد کشور است.

- چاره‌ای جز اصلاحات ساختاری نداریم.

-  آمده‌ام تا برنامه‌های مصوب گسترش تولید داخلی و کاهش بیکاری را عملیاتی کنم.

10:36 -  خضری (مخالف گزینه وزارت اقتصاد):  
رکود کاری کرده که دل مردم برای تورم تنگ شده است  

10:05 - ملکی ( مخالف کرباسیان- گزینه وزارت اقتصاد):
 در برنامه خود هیچ اشاره ای به عملکرد خود در گمرک نداشته‌است؛در برنامه وی فقط نظریه‌پردازی دیدم، در صورتی‌که باید اعداد کمّی باشد.  

10:06 - اولاد قباد (موافق کرباسیان گزینه وزارت اقتصاد) :
ایشان دکترا دارد و ۱۶ کتاب نوشته است که نشان دهنده شناختشان از علم اقتصاد است.  

بررسی وزیر اطلاعات

9:39 -علوی (وزیر پیشنهادی اطلاعات): از رهبری به‌دلیل موافقت با ادامه سربازی اینجانب تشکر می‌کنم

9:34 - علوی گزینه وزارت اطلاعات درباره سخنان علی مطهری:  

اگر مقام معظم رهبری تمامی اختیارات وزارت اطلاعات را هم بگیرند و به نهادی دیگر بدهند دست ادب به سینه می گیریم و تمکین می کنیم

9:34 - علوی:  وزارت اطلاعات وزارت قانونمداری است / از اختیارات قانونی خود حفاظت می کند 

-  آقای مطهری به گونه ای سخن گفتند که گویا کسی به اختیارات قانونی ما دستبرد زده است /  ما دو نوع اختیارات داریم که منبع یکی مجلس است و دیگری ولایی

- به اختیاری که از سوی مقام ولایت داده شده است احترام می گذاریم

- اگر مقام معظم رهبری تمامی اختیارات وزارت اطلاعات را هم بگیرند و به نهادی دیگر بدهند دست ادب به سینه می گیریم و تمکین می کنیم

- مقام معظم رهبری از همدلی میان وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه اظهار خوشحالی کرده اند. 

9:24 -  علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات:
کار اطلاعاتی بر پایه حلال و حرام و ارزش‌های اخلاقی حتی در برخورد با متهمین صورت می‌گیرد

9:06 - بروجردی موافق وزیر اطلاعات: معتقدم نکاتی که از سوی مخالفان وزیر اطلاعات مطرح شد، با واقعیت با فاصله دارد/ کشورهای اروپایی به تهران می‌آیند و می‌گویند چه کار کرده‌اید که در میان بحران، امنیت دارید

9:06 - بروجردی موافق وزیر پیشنهادی اطلاعات: امروز بیش از 60 کشور در خصوص اطلاعاتی با ما تبادل اطلاعات دارند که در راه مبارزه با تروریسم خیلی ضروری است    

9:03 - علی مطهری / مخالف: علوی وزیر اطلاعات در برابر پرونده هایی مثل دستگیری مدیران کانال های تلگرامی گفت که اختیاری ندارد 

09:03 - علی مطهری/ مخالف: وزیر اطلاعات اجازه دخالت سایر نهادها در حیطه کار وزارت اطلاعات را ندهد/ آقای علوی در چهار سال گذشته مرد این میدان نبود

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۷ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۶
۰
۰
هم نمایندگان سر کارند وهم مثلا وزرای پیشنهادی و از همه مهمتر این دو گروه ملت را سر کار گذاشتند بد جوری هم خدا بخیر کنه
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها