وی با بیان اینکه شخصا با ریاست مجلس و نمایندگان پیرامون موضوع صحبت کردیم، افزود: فراکسیون اهل سنت نیز بر اساس وظایف خود این موضوع را پیگیری کرد و نامهنگاری لازم را نیز انجام داد تا گلایههای مطرح شده با احترام و به صورت قانونی به هیئت رئیسه مجلس منتقل شود.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رئیس محترم مجلس شورای اسلامی پیرامون این موضوع توضیحات بسیار جامع و کاملی را ارائه کرد، گفت: ایشان با تاکید بر احترام مجلس به همه اقوام و مذاهب و حتی اقلیتهای دینی در کشور تاکید کرد که مجلس در دعوت از مسوولان و معتمدین کشور دارای چند محدودیت قانونی، فضایی، تجهیزاتی، عرفی و ... است و اصلا اینگونه نیست که مجلس عامدانه قصد نادیده گرفتن بزرگان یک مذهب یا اقلیتهای دینی را داشته باشد.
طیار با تاکید بر اینکه آقای لاریجانی به درستی توضیحاتی ارائه داد که باید به آن توجه شود، اضافه کرد: ایشان در پاسخ به فراکسیون اهل سنت و افکار عمومی اعلام کردند که هیچ یکی از مراجع تقلید اهل تشیع، ائمه جمعه کشور حتی ائمه جمعه موقت تهران، بزرگان دینی و نمایندگان ولی فقیه در استانها و سازمانها نیز در این مراسم دعوت نشدند و اینگونه نبوده است که تنها بزرگان اهل سنت دعوت نشوند.
وی با اشاره به اینکه رسانهها و همه نخبگان و فرهیختگان باید واقعنگر بوده و با نگاهی وحدتآمیز به مسائل بنگرند، ادامه داد: بنده به عنوان یک نماینده اهل تسنن از توضیحات مفصل آقای لاریجانی قانع شدم و به همه مردم عزیز به ویژه عزیزان اهل تسنن اطمینان میدهم که هیچ قصدی برای جسارت و یا نادیده گرفته شدن حقوق اهل تسنن و یا عدم احترام به جایگاه آنها وجود نداشته است.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از حساسیت رئیس مجلس، نمایندگان مردم در مجلس به ویژه فراکسیون اهل سنت، رسانهها، افکار عمومی و حتی برخی بزرگان و فرهیختگان اهل تشیع برای احترام به جایگاه اهل تسنن در کشور، تاکید کرد: امیدواریم همه نقدها و مطالبات همچون این موضوع در چارچوب قانون و مجرای حقیقی خود مطرح و پیگیری شود تا به همدلی و ثبات کشور آسیبی نرسد.