
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
وی افزود: رفتنم به لیگ ایران آغازی برای تحقق آرزویی بود که مدت طولانیای منتظرش بودم. این آرزو لژیونر شدنم در لیگهای اروپایی بود زیرا به خوبی میدانم که پرسپولیس و لیگ ایران یک پشتوانه واقعی برای هر بازیکنی است که بخواهد در اروپا لژیونر شود.
هافبک جوان و آیندهدار عراقی در پایان گفت: س از امضای قرارداد با پرسپولیس به بغداد برگشتم تا نیرو هوایی را تا پایان فصل همراهی کنم و پس از تمام شدن فصل به تمرینات پرسپولیس ملحق خواهم شد. من حتی اسمم را در لیست بازیکنان برای حضور در جشن قهرمانی ثبت کردم چون نیرو هوایی کاندیدای قهرمانی در لیگ عراق است و در صورت قهرمانی در مراسم جشن قهرمانی حضور خواهم داشت.