کد خبر: ۴۲۷۰۴۱
زمان انتشار: ۱۲:۱۵     ۰۷ مرداد ۱۳۹۶
سالگرد تجاوز اسرائیل به لبنان در سال ۲۰۰۶؛
هجدهمین روز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به لبنان از یک سو با تداوم جنایت آفرینی این رژیم و ناکامی آن در نبرد زمینی و از سوی دیگر ادامه موشک باران شهرها و شهرک‌های صهیونیست نشین در فلسطین اشغالی همراه بود.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه 598، در هجدهمین روز از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به لبنان در ژوئیه سال 2006 میلادی روشن شد که دشمن صهیونیستی دیگر هیچ هدفی در چنته ندارد و دستش از هرگونه هدفی تهی شده و تنها سیاست ارتکاب کشتارهای هولناک در لبنان را در پیش گرفته است که این روند تا پایان جنگ هم ادامه یافت.


در همین راستا، جنگنده های رژیم صهیونیستی جنایت جدیدی را رقم زدند و در حمله به دو خانه در شهرک النمیریه لبنان، هفت شهروند لبنانی را شهید کردند. این جنگنده ها همچنین به تعدادی خانه در منطقه عین عرب حمله کردند. در این حمله نیز هفت شهروند دیگر لبنانی به شهادت رسیدند.

همزمان نیروهای مقاومت لبنان به مقابله با پیشروی زمینی رژیم صهیونیستی ادامه داده و خسارت های سنگینی را به نیروهای نخبه این رژیم در اطراف شهر بنت جبیل و مثلث بنت جبیل – مارون الراس – عیترون وارد کردند.

نیروهای مقاومت همچنین به پاسخ خود به جنایات و کشتار رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان لبنانی ادامه داده و با بیش از یکصد فروند موشک، شهرک های صهیونیست نشین و شهرهای شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار دادند.

در همین حال، نیروهای رژیم صهیونیستی در تلاش برای توجیه ناکامی های خود در صحنه های نبرد با نیروهای مقاومت برآمدند و عودی آدم فرمانده جبهه شمالی ارتش این رژیم گفت: "هدف اشغال بنت جبیل نبود بلکه ویران کردن هرچه بیشتر ساختار زیربنایی و کشتن خرابکاران بود".

یک مسئول وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز گفت: "اسرائیل برای دریافت تضمینی به منظور آغاز اجرای قطعنامه 1559 شورای امنیت تلاش می کند که خواهان خلع سلاح حزب الله و لزوم تقویت ارتش است که مسئولیت اجرای این قطعنامه را برعهده دارد".

در همین حال، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در پنجمین سخنرانی خود از طریق شبکه تلویزیونی المنار و رادیو نور لبنان اعلام کرد: "گلوله باران شهر العفوله و پایگاه نظامی آن سرآغازی برای مرحله بعد از حیفا است".

وی افزود: "شهرهای بزرگی در مرکز (فلسطین اشغالی) قرار دارد که اگر تجاوزگری وحشیانه به کشور ما ادامه یابد؛ این شهرها هدف قرار خواهد گرفت."

سید حسن نصرالله تاکید کرد: "پیروزی از آن همه لبنانی ها از هر قشر، طائفه، منطقه، جریان و  نهاد رسمی و مردمی خواهد بود. هر انسان عربی و مسلمان و مسیحی شرافتمند در جهان لازم است که علیه تجاوزگری به لبنان موضعگیری کرده و از این کشور دفاع کند".

در سطح سیاسی نیز امیل لحود رئیس جمهور وقت لبنان گفت: "حزب الله تسلیم نخواهد شد و هرچه فشار بر حزب الله بیشتر شود؛ این حزب قویتر خواهد شد".

ژنرال میشل عون عضو مجلس نمایندگان لبنان نیز گفت: "باید دولت فوق العادهِ کوچکی تشکیل شود که نماینده نیروها و جریان های وزین لبنانی باشد و از قدرت و اختیار در سایه دو فاکتور اعتماد و شراکت برخوردار باشد تا حزب الله در فضایی از اعتماد و اصول سیاسی واقعی به بحث درباره موضوع سلاح خود بپردازد اما قبل از انجام این امر، محال است که حزب الله این مسئله (بحث درباره سلاح خود) را بپذیرد".

در سطح بین المللی نیز سازمان ملل هشدار داد که ماموریت گردهم آوردن نیروهای پاسدار صلح در لبنان دشوارتر شده زیرا واشنگتن با محکوم کردن اسرائیل به خاطر کشتن چهار ناظر بین المللی این سازمان مخالفت کرده است.

در همین راستا، رژیم صهیونیستی درخواست سازمان ملل برای اعلام آتش بس انسانی 72 ساعته به منظور اتمام روند تخلیه ساکنان و تسهیل بخشیدن به کمک رسانی سازمان های بشردوست به سالخوردگان و کودکان را رد کرد.

در سطح منطقه ای، حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) در جریان ملاقات هوگو چاوز رئیس جمهور وقت ونزوئلا با ایشان تصریح کردند: همه ملت ها از حزب الله حمایت می کنند و از زمان آغاز مقاومت در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله به محبوب ترین شخصیت در دل همه ملت های جهان تبدیل شده است.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها