کد خبر: ۴۲۵۱۷
زمان انتشار: ۱۰:۲۶     ۰۴ اسفند ۱۳۹۰
شریتمداری با اشاره به سکوت برخی از خواص در فتنه 88 گفت: این دسته افراد اولاً نباید در مسیر راه به عنوان راهنما قرار بگیرند و نباید در پست‌های حساس به کار گرفته شوند زیرا اینهایی که نتوانستند فتنه‌ای با این ابعاد گسترده را درک کنند حداقل این است که بینش و بصیرت کافی را ندارند.

حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان که در برنامه «امروز دیروز فردا» سخن می‌گفت در خصوص فتنه ۸۸ و نقش خواص اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب یک فرمول برای این موضوع ارائه داده‌اند و بارها بر آن تأکید فرمودند و آن اینکه اگر کسی نقشه راه را در اختیار نداشته باشد و راه را نشناسد حتماً نمی‌تواند دشمن را بشناسد.

وی گفت: با در دست داشتن نقشه راه به طور طبیعی می‌توان نقاط حساس و نقاط اقتدار خود را شناخت و در این صورت دیگر فریب تابلوها را نخورد و از این تابلوهای دروغین به سمت هویت‌ها و ماهیت‌ها حرکت می‌کنید.

مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: اگرچه ممکن است برخی از رفتارها قبل از فتنه در پیدایش برخی از نظرها و پندارها مؤثر بوده ولی واقعیت این است که اگر کسی نگاه دقیقی داشت از همان ابتدا می‌توانست فتنه را بشناسد. اساساً همه شواهد نشان می‌داد که فتنه ۸۸ از قبل طراحی شده است و مسئله انتخابات یک بهانه بود. به عنوان نمونه شما وقتی مشاهده می‌کنید چندین جریان ناهمجنس و ناهمگن ائتلاف می‌کنند به هیچ وجه نمی‌توان به این تابلوی ائتلاف اعتماد کرد.

شریعتمداری یادآور شد: در ماجرای فتنه جریاناتی مثل بهائی‌ها، منافقین، مارکسیست‌ها، سلطنت‌طلب‌ها، کلان سرمایه‌داران تا گروههایی مانند ریگی با هم پیوند می‌خورند از مدتها قبل از شروع فتنه رادیو بی‌بی‌سی تبدیل به تلویزیون می‌شود و تأکید می‌کند که در انتخابات پیش‌روی برنامه دارد. همچنین رادیو آمریکا شبکه VOA را راه‌اندازی می‌کند حتی شبکه خبری رویترز شبکه فارسی‌زبان راه‌اندازی می‌کند.

وی متذکر شد: حتی طبق اعلام مقامات رسمی آمریکا قرار بود شبکه سیستم شبکه تویتر تعمیر شود اما رسماً وزارت خارجه نامه می‌نویسد که ما در ایران به این شبکه نیاز داریم و لذا تعمیرات را به تأخیر می‌اندازند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان یادآور شد: اوباما با صراحت از فتنه حمایت می‌کند و نتانیاهو با این تعبیر که اصلاحات و جنبش سبز بزرگترین سرمایه ما در داخل کشور هستند فتنه‌گران را مورد حمایت قرار می‌دهد.

"شیمون پرز به صراحت می‌گوید جنبش سبز به نمایندگی از مخالفان از جمله ما با جمهوری اسلامی درگیر هستند"، همه این وقایع قبل از آغاز فتنه است. بنابراین کسی که این شرایط ائتلاف را می‌بیند، آیا می‌تواند، کمترین تلقی را داشته باشد که ماجرا بر سر انتخابات است؟ برای اینکه مقصود نهایی این ائتلاف‌های ناهمگن را درک کرد لازم است از مواضع جریانات ائتلاف کرده، مخرج مشترک بگیرید که آن دو براندازی نظام جمهوری اسلامی بود.

شریعتمداری افزود: بنابراین اینکه فلان آقا برخورد خوبی نداشت، همه بهانه است کما اینکه خیلی زود این بهانه‌ها را کنار گذاشتند و مقصود اصلی خود را مطرح کردند.

وی با اشاره به شاخص‌های نقشه‌راهی که در ابتدای سخنان خود بیان کرد، گفت: این نقشه راه شاخصه‌هایی دارد، که اولین آن، پرچم‌دار قابل قبول است که برای ما رهبری حضرت امام (ره) و حضرت آقا ملاک و الگو است، اگر کسانی به این الگو نگاه می‌کردند، می‌توانستند مسیر را «پشت به نشان» بیایند. اما متأسفانه برخی به این الگو توجهی نکرده ولی توده‌های مردم نگاهشان به این خواص نبود بلکه مستقیماً به آن جلودار نگاه می‌کردند به همین دلیل قاطبه مردم در فتنه نلغزیدند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان بیان داشت: هرچند ممکن است بخشی از مردم در مواقعی دچار فریب خوردگی شوند که آن به دلیل جابجا گرفتن اهداف بود، یعنی سراب را آب پنداشتند ولی با نزدیکی به آن سراب به سرعت متوجه حقیقت شدند و برگشتند. در طول انقلاب با همین نگاه توانستیم از مراحل مختلف عبور کنیم.

شریعتمداری یادآور شد: در دوران دفاع مقدس که ماجرای سوریه پیش آمد برخی از مسئولان و حتی فرماندهان جنگ اعلام کردند که قصد درگیری با اسرائیل را دارند این موضوع شبهه‌ناک بود که امام (ره) در همان زمان فرمودند راه قدس از کربلا می‌گذرد و ما را از یک مهلکه نجات دادند. این وضعیت ماجرا را به امروز می‌کشاند که نتانیاهو اذعان می‌کند که به هر کجا نگاه می‌کند خمینی و خامنه‌ای را می‌بیند.

وی افزود:‌ اگر ما چنین نگاهی به رهبری نداشتیم زمانی که آمریکایی‌ها به افغانستان حمله کردند برخی از همین آقایان سیاستمدار که خیلی داعیه بینش و سیاستمداری دارند که نمی‌خواهم اسم‌شان را ببرم با صراحت اعلام کردند که ما باید در کنار طالبان با آمریکا بجنگیم و این در حالی بود که خود طالبان را آمریکایی‌ها ایجاد کردند که در این خطر همان نگاه ما به رهبری نجات‌دهنده بود.

مدیر مسئول روزنامه کیهان یادآور شد: مثلاً بعد از آن که آمریکا به عراق حمله کرد عده‌ای گفتند که صدام «خالدبن ولید» است و گفتند ما باید کنار او رفته و با آمریکا بجنگیم. در واقع همین افراد بی‌بصیرت را در فتنه ۸۸ می‌بینیم.

شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص ساکتین فتنه گفت: کسانی که در فتنه ساکت بودند دو دسته‌اند یک دسته آنهایی بودند که می‌دانستند چه اتفاقی در حال رخ دادن است و صف‌آرایی احزاب دشمن را مشاهده کردند و با این وجود باز هم سکوت کردند که اینها در واقع همراهان فتنه هستند یک دسته دیگر نیز کسانی هستند که تا آخرین روزها متوجه نبودند که چه اتفاقی در حال رخ دادن است و یا می‌دانستند و همراهی با فتنه نکردند و بعد توبه کردند که درباره این دسته دوم کسی نفی نمی‌کنند که خداوند توبه‌پذیر است ولی این دسته افراد اولاً نباید در مسیر راه را به عنوان راهنما قرار بگیرند زیرا راهنما باید کسی باشد که قادر به شناختن مسیر باشد و دوم اینکه نباید در پست‌های حساس به کار گرفته شوند زیرا اینهایی که نتوانستند فتنه‌ای با این ابعاد گسترده را درک کنند حداقل این است که بینش و بصیرت کافی ندارند و در کانون‌های سرنوشت‌ساز و سیاست‌پرداز نباید جای بگیرند. به عبارتی کفش دزد را پیش نماز نمی‌کنند.

وی در همین زمینه افزود: این درست است که عده‌ای سوابق درخشانی دارند و در طول فعالیت‌ها برای انقلاب زحمات زیادی کشیدند ولی به قول حضرت امام ملاک حال فعلی افراد است. یعنی باید دید که امروز در کدام جایگاه هستند و چه می‌کنند ما از این نمونه‌ها در صدر اسلام نیز داشتیم.

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: کسانی که در ماجرای فتنه بودند و کوتاهی کردند اگر جرم بزرگی مرتکب نشده باشند باید در جامعه باشند اما به هیچ عنوان نباید در جاهای حساس قرار بگیرند و همچنین نباید به عنوان راهنما در مسیر باشند.

شریعتمداری در پاسخ به این سؤال که منشأ برخی اختلاف‌نظرها چیست، گفت: بعضی وقت‌ها اختلاف‌ها واقعاً بنیادی است و در برخی زمان‌ها اختلاف‌ها بنیادی نیست یعنی اختلاف بر سر اصول نیست بلکه اختلاف سلیقه‌هاست. اختلاف بر سر سلیقه‌ها اتفاقاً بد نیست زیرا برخورد این آرا مورد تعالی آرا و اندیشه می‌شود. اما برخی زمان‌ها نیز اختلاف بر سر اصول نیست بلکه بر سر تعریف از اصول است. یعنی افرادی ممکن است تعریف خاصی از اصول داشته باشند و این تعاریف با هم متناقض باشند که این هم موضوع خطرناکی نیست اما زمانی شاخصه‌هایی وجود دارد که از سوی کسی که سالها با افکار و اندیشه‌های امام (ره) آشنا باشد انتظار نمی‌رود در این زمینه اشتباه کند. اینکه به موضع مذاکره با آمریکا اشاره کردید باید بدانیم که آمریکایی‌ها مذاکره را برای مذاکره می‌خواهند نه برای حل مشکلات فی‌مابین که این دو دلیل دارد.

وی افزود: ما با آمریکا اختلاف ماهوی داریم یعنی ماهیت‌های وجودی ما با هم درگیر است. نشانه آن هم این است که از اولین روزهای بعد از انقلاب ما دائماً درگیر بودیم. امروز واقعاً مشکل آمریکا مسئله هسته‌ای ما نیست مسئله هسته‌ای فقط یک بهانه است و واقعیت این است که ماهیت‌های ما با هم درگیر است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان در پاسخ به این سؤال که چه می‌شود و دشمن چگونه بر روی افراد کار می‌کند که وی متوجه باشد و از آن شرایط دوری کند، گفت: این نکته مهم و گسترده‌ای است در قدم اول اینکه کسانی دوردست‌ها را نمی‌توانند ببینند و نگاهشان به آمریکا همان چیزهایی است که از طریق فیلم‌ها دیده‌اند و به واقعیت‌های آمریکا در زندان ابوغریب در گوانتانامو، ویتنام، کره، عراق، افغانستان و در خود ایران توجه ندارند.

به گزارش فارس، شریعتمداری  در ادامه سخنان خود در خصوص رفتارهای آمریکا گفت: به عنوان مثال اوباما مخالف تحریم نفتی ایران بود و با کنگره آمریکا در این موضوع درگیر بود و می‌گفت من مصوبه کنگره را امضا نمی‌کنم چرا که این تحریم به ضرر ماست اما به یکباره با فشار IPAK در نهایت این تحریم را امضا کرد و بعد از آن یک سلسله اقدامات دیگری صورت می‌گیرد. واقعیت این است که در عین اینکه فشار می‌آورند به نوعی به سمت ایران علامت می‌فرستند که اگر می‌خواهد این فشارها برداشته شود راه حل آن نشستن و مذاکره با آمریکا است که در این صورت عده‌ای ممکن است با ساده‌لوحی فریب بخورند.

وی در ادامه سخنان خود گفت: انسان‌ها همیشه در معرض خطا و لغزش قرار دارند و دشمن هیچگاه از ما دست نمی‌کشد اخیراً رهبر معظم انقلاب چندین بار به این جمله معروف حضرت علی (ع) اشاره فرمودند که کسی که می‌خوابد حتماً اینگونه نیست که دشمن او نیز خواب باشد بلکه او بیدار است بنابراین باید بیدار بود و بصیرت داشت.

 مدیر مسئول روزنامه کیهان در خصوص انتخابات مجلس گفت: در این زمینه شاخصه‌هایی وجود دارد اول اینکه نماینده مجلس واقعاً باید شایستگی‌ها و ویژگی‌های نمایندگی مجلس را داشته باشد در این شعارهایی که این‌روزها شاهدیم گروههای مختلف می‌دهند می‌بینیم که برخی از آنها شعارهای کلی می‌دهند شعارهای کلی مانند خدمت، عدالت و... هستند. اما زمانی که پای عمل به میان می‌آید زمینه مانور آنها ممکن است کم شود. بنابراین معتقدم باید سوابق افراد مدنظر قرار گیرد چرا که این شاخصه می‌تواند مهم باشد.

شریعتمداری ادامه داد:  کسانی هستند که سابقه خوبی داشتند ولی امروز در حال حاضر دچار لنگی هستند طبق معیاری که امام (ره) به ما دادند میزان حال فعلی افراد است. برخی می‌گویند اگر کسانی قبلاً بد بودند و امروز خوب شده‌اند این نیز مصداق ملاک حال فعلی افراد می‌شود که اصلاً اینگونه نیست. منظور حضرت امام از این جمله این است که کسانی که سابقه خوبی داشتند و امروز دچار سقوط شده‌اند که می‌فرمایند میزان حال فعلی افراد هستند.

وی افزود: شاخصه دیگر کاندیدای مجلس ساده‌زیستی است. کسی که مثلاً در خانه‌های قصر مانند زندگی می‌کند و زندگی اشرافی دارد اینها واقعاً به درد مجلس نمی‌خورند حتی اگر آنها ثروت‌شان را از راه حلال به دست آورده باشند ولی امروز دلیلی ندارد که وارد مجلس شوند. کسی که ساده زیست نباشد اساساً نمی‌تواند درد مردم را احساس کند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان  شاخصه دیگر نمایندگی مجلس را دلسوز بودن عنوان کرد و گفت: مثلاً زمانی که مجلس می‌خواهد درباره جوانان تصمیم بگیرد نمایندگان باید جوانان را مانند فرزند خود بدانند لذا با دلسوزی برای حل مشکلات آنان اقدام می‌کنند. نمایندگان علاوه براین باید به مواضع نامزدهای مجلس در مقاطع حساس مانند فتنه ۸۸ توجه شود. فتنه ۸۸ یک مقطع تاریخی و محل آزمون است لذا کسانی که در این آزمون لغزیدند هرچند که آنها را دفع نمی‌کنیم ولی جایشان در مجلس نیست چرا که مجلس جایگاه عصاره فضیلت‌های ملت است.

شریعتمداری در خاتمه تصریح کرد: همچنین کسانی که با کانون‌های قدرت و ثروت در ارتباط هستند نیز نباید به مجلس ورود پیدا کنند که باید این افراد را شناسایی کرد. یکی از علامت‌های این افراد نوع تبلیغات آنان است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها