کد خبر: ۴۲۴۶۶۶
زمان انتشار: ۱۱:۵۱     ۰۳ تير ۱۳۹۶
شاهد افزایش قیمت برنج طی چند ماه گذشته در بازار مازندران بودیم به‌طوری‌که در برخی موارد تا 17 هزار تومان نیز رسید.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، طی چند ماه گذشته شاهد افزایش قیمت برنج در بازار بودیم به‌طوری‌که در برخی موارد تا 17 هزار تومان نیز رسید.

افزایش برنج زمانی اتفاق افتاده که دست برنج خالی است و تمام محصول خود را به فروش رسانده است.

برنج‌کاران با توجه به هزینه‌های بالا نمی‌توانند محصولات خود را زمان به بازار عرضه کنند که تقاضا زیاد است، آنان هر روز لحظه‌شماری می‌کنند  که بتوانند محصول خود را به بازار عرضه کردند و بتوانند معاش خود را تأمین کرده و شرمنده خانواده خود نباشند.

در زمینه افزایش قیمت برنج باید دستگاه‌های نظارتی پاسخگو باشند چرا که کشاورزان هیچ محصولی ندارند.

* قیمت برنج تابع عرضه و تقاضا است

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت درباره افزایش قیمت برنج به خبرنگار فارس، گفت: افزایش قیمت برنج از چند ماهه گذشته اتفاق افتاده است.

حسین اصغرزاده با بیان اینکه برنج محصولی بوده که قیمت مصوب ندارد، اضافه کرد: قیمت این محصول تابع عرصه و تقاضا است.

* بازار برنج دست واسطه‌ها و تجار است

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران نیز در ادامه در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: در حال حاضر شالیکوبی‌ها خالی شده و باید منتظر باشیم محصول برنج‌کاران برداشت شود.

عزیزالله شهیدی‌فر بیان کرد: در حال حاضر برنج‌کاران محصولی ندارند و بازار برنج دست واسطه‌ها و تجار است.

وی با تأکید بر اینکه ممنوع بودن واردات برنج زمان برداشت محصول تولیدکنندگان ضروری است، خاطرنشان کرد: واردات برنج در سال گذشته تا چند ماه پس از برداشت برنج ممنوع شد که امسال نیز پیگیر هستیم اتفاق بیفتد.

به گزارش فارس، برخی افزایش قیمت برنج تولیدی کشاورزان را توجیهی برای واردات این محصول می‌دانند؛ چرا که اعتقاد دارند قیمت برنج خارجی در حدی است که با توجه به مشکلات اقتصادی افراد توان خرید آن را دارند ولی باید گفت مهم‌ترین موضوع رعایت الگوی مصرف استت  و این میزان برنج تولیدی پاسخگوی نیاز خواهد بود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها