به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، روزنامه قدس هفته گذشته گزارشی از جلسه هیئت دولت و پاسخ های وزیر بهداشت در خصوص حساب ملی سلامت و تجهیزات یکی از بیمارستان ها منتشر کرده بود که در ادامه، این گزارش را می خوانید.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکى با تأکید بر اینکه گزارش ها درباره فعالیّت 40 تخت بیمارســتان 610 تخت خوابى مجموعه درمانى امام رضا (ع) مشهد اشتباه و نادرست است،گفت: تجهیزات این بیمارستان کامل است.
سید حسن قاضى زاده هاشمى افزود: با این حال من این مسئله را پیگیرى خواهم کرد. این درحالیست که در زمان افتتاح بیمارستان مورد اشاره، اعلام شــده بود مجموعه بیمارستانى مذکور،به صورت جنــرال، در 9طبقه و با فضاى 52هزار متر مربع طراحى و ســاخته شده و داراى بخش هایى همچون جراحى عمومى، ارتوپدى، ارولوژى، قلب و آنژیوگرافى، بیمارى هاى قلب اطفال، جراحى قلب باز، پوست، زنان، بیماران بین الملل، سى.تى.اسکن، ام.آر.آى، ماموگرافى، رادیولوژى و پزشکى هسته اى است، ولى در بازدید از این بیمارستان، صرفاً شاهد فعال بودن سه طبقه با بخش هاى پوست، جراحى و قلب بودیم.
مدیر روابط عمومى بیمارستان امام رضا (ع) نیز تأیید کرده بود در بیمارستان 610تخت خوابى، فعلاً فقط قادرند 50بیمار را خدمات رسانى کنند و در حال حاضر 40بیمار در این بیمارستان مستقر شده اند!
وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار روزنامه قدس درباره چرایى منتشر نشدن حساب ملى سلامت از سال 93به بعد نیز گفت: زمانى که من به وزارت بهداشت آمدم حساب ملى سلامت از سال 87به این سو اعلام نشده بود و با پیگیرى هاى ما این حساب تا سال 93منتشر و اعلام شد. وى افزود: ما چیزى نداریم کــه مخفى و پنهان کنیم. آن هایى که ریگى به کفششان هســت حساب هایشان را مخفى مى کنند.
گفتنى است دکتر ایرج حریرچى سخنگوى وزارت بهداشت سال گذشــته وعده داده بود آمار حساب هاى ملى سلامت تا آبان 95منتشر خواهد شد.
وزیر بهداشت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره وضعیت بیمارى تب کریمه
کنگو و اقدامات انجام شده براى مهار این بیمارى نیز اظهار داشت: واحدهاى بهداشتى ما هماهنگ با سازمان دام پزشکى عمل مى کنند و اطلاع رسانى که انجام شده را نمى توانم بگویم کافى است و باید امرى مداوم باشد ولى در عین حال در همه مراکز ما آمادگى کامل براى آزمایش و تشخیص و درمان وجود دارد و هیچ مشکل جدى وجود ندارد.
قاضى زاده هاشمى در پاسخ به پرسش دیگرى درباره تبلیغات محصولات ناسالم مانند لبنیات پرچرب و برخى اقلام خوراکى و بهداشتى و دارویى گفت: من نمى دانم منظور دقیقــاً کدام محصول خاص اســت، اما اگر مثلاً کسى ادعا کند محصول لبنى او 7یا 10درصد است، حداقل تا آنجا که من اطلاع دارم هیچ گاوى نیســت که چربى شیرش بالاى 3 درصد باشد. لذا باید بررسى شود لبنیاتى مثل برخى ماست ها تا این سطح چربى دارند.
وى تصریح کرد: این میزان چربى نه تنها ضرر دارد بلکه باید بررسى شود این چربى ها گیاهى یا حیوانى است. قاضى زاده درباره تداوم تبلیغات چنین محصولاتى در تلویزیون با بیان اینکه وزارت بهداشت در زمینه جلوگیرى از این تبلیغات هیچ گاه حمایت نشده اظهار داشت: در این بخش هاى تبلیغاتى سلامت مردم مغفول است و اختیارى هم به ما نداده اند. اگر اختیار بدهند و دستگاه قضایى با متخلفان برخورد کند مى شود امیدوار بود روند بهتر شود ولى سال به سال بدتر مى شود. ما از یک طرف هر ساله چندین بیمارستان مى سازیم و از سوى دیگر محصولات بیمارى زا در رسانه ها تبلیغ مى شوند. این با عقل سازگار نیست.
وزیر بهداشت اضافه کرد: اگر روزى مجلس اختیار نظارت بر تبلیغات را به ما بسپارد و براى متخلفان مجازاتى در نظر بگیرد که بازدارنده باشد مى توان امیدوار بود این امور اصلاح شود.