وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۲۳۲۵۵
زمان انتشار: ۱۶:۵۶     ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
درحالی که رئیس شرکت ملی آلومینیوم هند اذعان می‌کند که احداث کارخانه در ایران تا زمانی جذاب است که گاز ارزان‌تری دریافت کنیم، اعلام کرد این شرکت پروژه‌اش در ایران را به منظور تمرکز بر ظرفیت داخلی متوقف کرده است.
به گزارش پایگاه 598، فارس به نقل از رویترز، رئیس شرکت ملی آلومینیوم هند (نالکو) گفت این شرکت تمامی پروژه های برون مرزی خود از جمله پروژه اش در ایران را به منظور تمرکز بر ظرفیت داخلی متوقف کرده است.

نالکو سال گذشته توافقی با بخش توسعه معادن ایران برای بررسی امکان احداث یک کارخانه ذوب آلومینیوم به امضا رسانده بود.

تاپان کومار چاند گفت: «پیشنهاد ایران تازمانی جذاب است که قیمت گاز جذاب باشد اما پیشنهاد چندان جذابی در آن حوزه مطرح نشده است.»

دولت هند سال گذشته از نالکو درخواست کرد تا با درنظر گرفتن نیاز به خودکفایی در تولید آلومینیوم، طرح های توسعه جهانی خود از جمله در ایران مورد بازنگری قرار دهد.

به گزارش فارس، این نخستین باری نیست که هندی ها از ایران درخواست گاز ارزان تر می کنند. دهلی نو در پروژه توسعه میدان گازی فرزاد ب نیز خواستار دریافت گاز ارزان تر است و همین امر سبب شده تا توسعه این میدان گازی که سال هاست با این پا و آن پا کردن هندی ها معطل مانده است باز هم به تاخیر بیفتد.

حتی هند ایران را تهدید کرد که در صورتی که این پروژه را به این کشور ندهد، خرید نفت از تهران را به یک پنجم کاهش دهد.

به نظر می رسد، شکایت ترکیه از ایران برسر قیمت گاز و پیروزی آنکارا در دادگاه و به دنبال آن ارسال گاز مجانی به این کشور، هندی ها را که مدت طولانی ست خواهان دریافت گاز ارزان از ایران هستند، به فکرهایی انداخته است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام