کد خبر: ۴۱۹۰۵۱
زمان انتشار: ۱۱:۳۱     ۳۰ فروردين ۱۳۹۶
رئیس ستاد حامی روحانی در سال ۹۲:
محمد رضایی گفت: از مرز‌های خراسان گرفته تا خوزستان، آذربایجان، کردستان، ایلام و گلستان وضعیت خوبی از نظر کسب رای برای روحانی پیش‌بینی‌ نمی‌کنیم.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، ستاد مشترک انتخاباتی اقوام ایرانى به عنوان ستادی مستقل از ستادهای انتخاباتی کاندیداها از سال 1384 و همزمان با نهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز به کار کرد.
 
این ستاد در انتخابات مختلف ریاست‌‌جمهوری براساس برنامه‌های ارائه شده کاندیداها از یکی از کاندیداهای ریاست‌جمهوری حمایت می‌کند. در انتخابات 92 به دلیل پذیرش بیانیه 10 ماده‌ای حقوق اقوام و ادیان از سوی حجت‌الاسلام حسن روحانی این ستاد از وی حمایت کرد.
 
حمایت این ستاد و دیگر ستادها و فعالان حقوق اقوام و مذاهب باعث شد این کاندیدا در انتخابات گذشته با کسب آرای خوبی در استان‌هاى مرزی و مناطق اقوام‌نشین به پیروزی دست یابد. 
 
محمد محمدرضایى فعال سیاسى اصلاح‌طلب و رئیس مشترک انتخاباتی اقوام ایرانى در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، اعلام کرد: در صورت تایید صلاحیت شدن روحانی، ستاد مشترک انتخاباتی اقوام ایران حامی وی نخواهد بود.

وی افزود: آقای روحانی به تعهدات خود در قبال اقوام و اهل سنت نه تنها عمل نکرده، بلکه به نوعى حرمت و کرامت آنان را نیز پایمال کرده است.
 
رئیس ستاد مشترک انتخاباتى اقوام ایرانى حامی روحانی با اشاره به بررسی آرای روحانی در بین اقوام مختلف کشور، یادآور شد: آقای روحانی در این دوره امیدی به کسب آرای اقوام ایرانی نداشته باشد، ما نیز چنین امیدی نداریم؛ مصرانه از اقوام و پیروان مذاهب نیز خواستاریم از یک سوراخ دو بار گزیده نشوند، چرا که بر ما مسلم شده که آقاى روحانى و تیم‌شان اعتقادى به حقوق دیگران ندارند. طبق گزارش‌هایی که به ما رسیده از مرز‌های خراسان گرفته تا خوزستان، آذربایجان، کردستان، ایلام و گلستان وضعیت خوبی از نظر کسب رای برای آقای روحانی پیش‌بینی‌ نمی‌کنیم.
 
محمدرضایى یادآور شد: ستاد مشترک اقوام ایرانی نیز بنای حمایت از ایشان را ندارد و ما از منتقدان جدی دولت آقای روحانی در این دوره هستیم.
 
وی در پاسخ به اینکه مهمترین انتقاد شما به عملکرد دولت آقای روحانی چیست؟ تصریح کرد: در 12 خرداد 92 نشستی بین ما و آقای روحانی و مشاوران‌شان برگزار شد. ایشان در میثاق‌نامه‌ای که منجر به صدور بیانیه 10 ماده‌ای حقوق اقوام شد، پذیرفتند مطالبات اهل سنت و اقوام ایرانى را دنبال کنند، ما نیز از ایشان حمایت کنیم، البته فقط ستاد مشترک اقوام ایرانی نبود، فعالان زیادى از اقوام مختلف ایران، عزیزان اهل سنت، کنشگران سیاسی و روزنامه‌نگاران بسیارى از آذربایجان گرفته تا هرمزگان از ایشان حمایت کردند، ولی آقای روحانی به همه وعده‌ها عملا و علنا پشت پا زد.
 
این فعال سیاسی تصریح کرد: حال که دولت رو به پایان است، با صرف بودجه عمومى کشور که بخشى از آن از محل جریمه‌هاى رو به تزاید رانندگى تامین مى‌شود، اقدام به تکرار افتتاح پروژه‌هاى استانی مى‌کنند که قریب به اتفاق این پروژه‌ها در دولت‌هاى قبلی آغاز شده است. مردم آن مناطق این رفتارها را توهین به شعور خود تلقى مى‌کنند و این نشان می‌دهد این دولت دستاوردى جز مصادره طرح دولت‌هاى گذشته ندارد.
 
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به عدم استقبال مردم برخی استان‌ها از سفرهای استانی رئیس‌جمهور، ادامه داد: در سفر آقای روحانی به استان کردستان یا خراسان‌جنوبی و سایر مناطق، عدم استقبال مردم از ایشان کاملا مشخص بود. افتتاح پروژه‌‌های دولت‌های قبل با حضور روحانی در حالی که افتتاح آن در حد استاندار، فرماندار و یا مدیرکل است، جزء بازتاب منفى در بین توده‌هاى مردم نتیجه‌اى براى دولت ندارد.
 
وی در این رابطه افزود: چندی قبل در خراسان‌جنوبی جاده‌ای افتتاح شد که به قول مردم این منطقه، پنج سال است از آن جاده تردد می‌کنند. چطور رئیس‌جمهور دوباره این جاده را افتتاح می‌کند. در کردستان همین‌طور، کارخانه لاستیک بارز را استاندار زمان احمدی‌نژاد با یکی از مدیران شرکت "شستا" طبق تفا‌هم‌نامه‌ای بنیان نهادند و یک مرحله‌ از آن هم اجرا شد، اما امروز دولت و بالاترین مقام اجرایی دوباره این پروژه را افتتاح می‌کند. آن هم پروژه‌ای که افتتاح آن در حد استاندار است.
 
محمدرضایى در پاسخ به اینکه از سوی دست‌اندرکاران ستاد روحانی برای حمایت مجدد با شما تماسی گرفته شده؟ گفت: چرا تماس گرفتند، ولی ما نپذیرفتیم، چون کسی حاضر نشد با ستاد انتخاباتی ایشان همکاری کند، البته آنها به سراغ افراد معامله‌گری هستند که به فکر مطامع اقتصادی خود هستند. افراد دلال مسلکی که در دوره خاتمی و احمدی‌نژاد نیز به دنبال مقاصد اقتصادی خود بودند.
 
وی افزود: آقای روحانی به آرای اقوام ایرانی امیدی نداشته باشد، البته اگر تایید صلاحیت شود، زیرا یکی از معیارهای التزام به اسلام راست‌گویی و پرهیز از دورغ است. وقتی یک مسئول مملکتی به مردم دروغ می‌گوید، به نظر ما از شرایط التزام به اسلام ساقط می‌شود، فرقی ندارد این مسئول احمدی‌نژاد، روحانی و حتی من باشم.
 
رئیس ستاد اقوام ایرانى درباره حمایتش از کاندیداهای این دوره، گفت: هیچ کدام از گزینه‌هاى پیشنهادى ستاد اقوام ایرانى در این دوره ثبت‌نام نکردند. منتظریم وضعیت تایید صلاحیت‌ها مشخص شود. در صورت پذیرش مطالبات و خواسته‌هاى این ستاد، کاندیدای مورد نظر را معرفی خواهیم کرد. باید ببینیم چه افرادی در صحنه می‌مانند و برای اقوام ایرانی و پیروان مذاهب مختلف در کشور چه ایده و برنامه‌ای دارند؛ اینکه قول داده و تعهد می‌دهند به قول‌شان متعهد بمانند.
 
عضو شوراى مرکزى مجمع نمایندگان ادوار گفت: از کسی که خلاف روحانی به همه چیز پشت پا نزند و با ملت رو راست باشد، حمایت خواهیم کرد، ولو اینکه این کاندیدا رای نیاورد. چون ما مامور به وظیفه هستیم و نتیجه هر چه خواست خدا و خلق خدا خواهد بود، رقم می‌خورد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها