براساس این گزارش، نشست های محرمانه مسئولان وزارتخانه های، کشور، دفاع، بهداشت، و هیأت عمومی محیط زیست و مرکز مطالعات علمی کویت، برای نهایی کردن این طرح پایان نیافته است.
الرأی مدعی شد: "ناظران معتقدند، دلیل محرمانه بودن جزئیات طرح وضعیت فوق العاده احتمالا جلوگیری از رعب و وحشت مردم کویت است تا به مردم این اطمینان داده شود که همه امور تحت کنترل قرار دارد".
با این حال الرأی تأکید کرد، برخی کارشناسان مرکز مطالعات علمی کویت، نگرانی ها درباره خطر تشعشعات هسته ای را کم اهمیت دانستند.
این روزنامه کویتی تأکید کرد: وزارت کشور از دادن اطلاعات درخصوص کار کمیته تشکیل شده برای این منظور خودداری کرد؛ این درحالی است که کمیته ملی کویت برای استفاده از انرژی هسته ای جهت اهداف مسالمت آمیز که مأمور تدوین طرح وضعیت فوق العاده شده، قبلا منحل شده بود و وجود خارجی ندارد.
مقامات رژيم اسرائيل در چند ماه گذشته با افزايش ادعاها و تهدیدهای جنگطلبانه خود عليه ايران، تهديد کردهاند در صورت ناکارآمدي تحريمهاي کشورهاي غربي در متوقف کردن برنامه هستهاي ايران، دست به اقدام نظامي ميزنند.
"بنی گانتس" رییس ستاد کل ارتش رژیم اسرائیل شنبه گذشته در اظهاراتی تلویزیونی گفت: با وجود دوستی و همپيمانی اسرائيل با آمريکا و جامعه جهانی عليه جمهوری اسلامی؛ در نهایت، اين خود اسرائيل است که در باره سرنوشت و برنامه های خود تصميم می گيرد و به دیگران تکيه نمی کند.
گانتس تأکید کرد: "برای من همه احتمال ها واقعیت دارد .. ما باید تحولات در ارتباط با ایران و برنامه اتمی اش را به دقت دنبال کنیم اما باید ببینیم جهان چه اقدامی انجام می دهد، ایران چه تصمیمی می گیرد، و در نهایت اینکه ما باید چه کنیم و چه نکنیم".
موضع گیری کویت در خصوص فعالیتهای مسالمت آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران درحالی صورت می گیرد که این کشور و دیگر کشورهای عربی منطقه درباره تهدید هسته ای رژیم اسرائیل، و زرادخانه های سلاح هسته ای این رژیم سکوت کرده اند.