وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۱۵۰۰۹
زمان انتشار: ۱۴:۱۲     ۱۲ اسفند ۱۳۹۵
منابع خبری از جمله شبکه المیادین اعلام کردند که ارتش سوریه امروز پنجشنبه موفق شده شهر تاریخی تدمر را مجددا از داعش پس بگیرد.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، منابع خبری اعلام کردند که ارتش سوریه و نیروهای مقاومت امروز پنجشنبه موفق شدند شهر «تدمر» واقع در ریف شرقی حمص را آزاد کنند.

خبرنگار شبکه خبری «المیادین» اعلام کرد که داعش بیشتر نقاط شهر را مین گذاری و بمب گذاری کرده ولی نیروهای سوری این شهر را از این گروه تروریستی پس گرفتند.

به گزارش این شبکه، نیروهای سوری پس از اینکه داعش را از مناطق غربی تدمر بیرون راندند، این مناطق را پاکسازی کردند.

بنا بر این گزارش، جنگنده های سوری نیز یک گروه داعشی را که در حال فرار به سوی «السخنه» بودند هدف قرار دادند.

در همین رابطه، نیروهای سوری و مقاومت شامگاه چهارشنبه (روز گذشته) توانستند پس از نبردی سنگین با عناصر تروریستی داعش، از محور غربی وارد شهر تدمر شوند.

نیروهای سوری همچنین موفق شدند کاخ سلطنتی «قطر»(کاخ الموزة)، منطقه «ثنیات المح» و ارتفاعات «700_800_900» را در حومه ارتفاعات الهیال به طور کامل آزاد کنند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۵
۰
۰
زنده باد مقاومت
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام