
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
وی ادامه داد: ضعف و مشکل ما در مدیریت، اعلام نیاز و اتصال محصول و توانمندی ایجادشده به تولید و کاربردی کردن آن است. این خلأ مدیریتی در سطح راهبردی وجود دارد و باید برای این ضعف چاره اندیشی کنیم و از سردار غیبپرور میخواهم که با پیگیریشان سعی کنند این اتصال را انجام دهند تا در بخشهایی که نیاز داریم از این محصولات استفاده کنیم.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: در کشور مشکل کاربردی و تجاری سازی وجود دارد و محصولات خارجی را راحتتر میخریم و به داخل کشور میآوریم و این مشکل اصلی علم و فناوری است؛ امیدواریم در مجموعه سپاه بتوانیم این سیستم را راه اندازی کنیم.
سرلشکر جعفری اظهار داشت: باید ابتدا در بخشهای مختلف سپاه نیازها را بسنجیم و به تولیدکنندگان سفارش دهیم تا برای بخشهای مختلف الگوگیری شود.
وی گفت: سپاه کنار سایر مأموریتها، اخیراً برای کمک به اقتصاد مقاومتی وارد عرصههای کشاورزی نیز شده و انشاءالله در ابتدا، سپاه خواهان و خریدار محصولات فناوری داخلی باشد و سپس در بخشهای مختلف کشور هم توسعه یابد؛ دراینصورت مشکلاتی را که جهادگران علم و فناوری دارند شاهد نیستیم.