غربی ها همواره با شانتاژ و اغراق در قدرت اطلاعاتی و نظامی خود سعی در فریب افکار عمومی جهان دارند که این مکر غرب در بسیاری از کشورها که فاقد رهبران آزادیخواه هستند؛ تا حدود زیادی به نتیجه رسیده است امّا به اعتراف همگان غربی ها در قبال جمهوری اسلامی ایران به دلیل عموم مردم و نخبگان بصیر و ولایتمدار همچنان با شکست روبرو می باشد.
به گزارش سرویس سیاسی بی باک، گذشته از وجود موانع مستحکم در جمهوری اسلامی ایران در قبال زیاده خواهی غرب، براستی قدرت اطلاعاتی غربیها که همواره ملتها را از آن می ترسانند تا چه حد می باشد؟
با نگاهی گذرا به تحلیلهای برخی کارشناسان اجیر شده غرب در خبرگزاریهای معتبر غربی می توان به میزان اطلاعات کارشناسان آنان پی برد.
خبرگزاری دویچه وله آلمان در بخشی از تحلیل خود درباره جبهه پایداری انقلاب اسلامی ایران نوشت: جبهه پایداری به وسیله کسانی مانند صادق محصولی و محمد حسین صفارهرندی تشکیل شد که از وزیران برکنار شده دولت نهماند و افرادی مانند غلامحسین الهام نیز که همچنان مشاور احمدینژاد است از چهرههای اصلی این تشکل هستند.
این خبرگزاری در ادامه نوشت: گرچه جبهه پایداری حاضر نشد با جبهه متحد لیست مشترک انتخاباتی بدهد چهار وزیر یاد شده با این تشکل همکاری میکنند. پایگاه اطلاعرسانی جبهه متحد برای تشریح این تناقض و ابهام، روایتی کاملا متفاوت از تعریف "جریان انحرافی" ارائه میدهد. این پایگاه در یک یادداشت توضیحی که ۲۹ بهمن منتشر شد نوشت، احمدینژاد نه تنها ادعای اصولگرایی ندارد که حرکاتی انجام میدهد که در تضاد با معیارهای این جناح است.
پایگاه خبری جبهه متحد مینویسد «در عین حال نباید تمام کسانی که در دولت حضور دارند را از جریان انحرافی و وابستگان آن بدانیم.» این سایت ادعا میکند که "جریان انحرافی" بخش آسیبزننده به دولت و در حال تخریب دولت است.
حال با اندک دقتی در همین یک تحلیل خبرگزاری رسمی آلمانها، متوجه خواهیم شد که دشمنان نظام و رسانه های غربی تا چه حد از اطلاعات عمومی عادی نیز بی بهره اند و تنها بر اساس شانتاژ و کنار هم گذاشتن اطلاعات غلط به تحلیل اوضاع کشورها در رسانه هایشان می پردازند.
اینکه صفار هرندی موسس جبهه پایداری باشد؛ اینکه جمع تعداد سه نفره صفار هرندی، محصولی و الهام، چهار وزیر بشود و ... همه از تنها گوشه ای از میزان نادرستی تحلیلهای غربیها در قبال جمهوری اسلامی ایران و جریانات داخلی کشورمان می باشد.