
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598، علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره اینکه رضا افتخاری عنوان کرده که برخیها در گذشته در استقلال درآمد داشته و اکنون به دنبال ایجاد حواشی در باشگاه هستند، گفت: منظور دوستان افرادی بودند که در مورد آنها صحبتهای زیادی شده است. کسانی که در کار باشگاه خللی ایجاد میکنند، کاملا مشخص است و همه میدانند چه کسانی هستند. من مدیرعامل باشگاه استقلال بودم و احتیاجی ندارم از این کارها انجام بدهم. کسی فرزند خودش را نمیزند.
وی افزود: صحبت دوستان در خصوص معاونان و مدیرانی بوده که پیش از این در استقلال فعالیت میکردند. من به عنوان مدیرعامل سالها در استقلال کار کرده و نیازی ندارم چنین کارهایی انجام دهم.
مدیرعامل پیشین استقلال در مورد اختلاف بین علیرضا منصوریان و مهدی رحمتی عنوان کرد: اجازه دهید کسانی که مسئولیت دارند، خودشان مدیریت کرده و پاسخ بدهند. اگر ما دخالت نکنیم، بهتر است.