کد خبر: ۴۰۷۰۶۴
زمان انتشار: ۰۱:۰۹     ۰۹ دی ۱۳۹۵
نادر طالب‌‌‌زاده:
نادر طالب‌‌‌زاده در مراسم افتتاحیه هفتمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» گفت: به اعتقاد من کار مستند سازها از کار ده وزیر موثر‌تر است. خدارا شکر می‌کنم که جریان مستندسازی راه افتاده است.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، آیین افتتاحیه هفتمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» دقایقی قبل در سینما فلسطین آغاز شد. این مراسم با قرائت آیاتی چند از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران شروع شد و نادرطالب‌زاده اولین سخنران بود.

کار مستند سازها از کار ده وزیر موثر‌تر است

این مستندساز طی سخنانی گفت: خدا را شکر می کنم که توانستیم برای هفتمین دوره جشنواره عمار را برگزار کنیم. خدارا شکر می کنم که جریان مستندسازی راه افتاده است. به اعتقاد من کار مستند سازها از کار ده وزیر موثر‌تر است. در حل حاضر چند شبکه هست که بچه های انقلاب در آن فعالیت می‌کنند تا ببینیم چه اتفاقاتی در تولید می‌افتد. تعجب کردم که افراد مختلف از قشرهای مختلف برگزاری جشنواره عمار را تبریک می‌گفتند و حالا کیفیت آثار بالا رفته است و ما از این اتفاق خوشحالیم.

وی افزود: بچه‌های مستند ما برای تولیدات دانشگاهی الگو شده‌اند و اینها افرادی هستند که با عقیده مستندسازی می‌کنند و این را مرهون هدایت خداوند می‌دانیم. ما باید با هوش پیش برویم و همه این‌ها به کارهای جوانان برمی‌گردد. امروز این فرصت وجود دارد برای جوانان که با ساخت آثار مناسب مسئولان را به چالش بکشند. زمان رشد فرهنگ اسلام ناب رسیده است؛ باید مسولین کم کار و خطا کار را به چالش کشید.

جنگ نرم نیاز به ابتکار عمل و نوآوری دارد

نادر طالب زاده با اشاره به پیشرفت های روز افزون جشنواره عمار تصریح کرد: از دوره دوم افراد مختلفی که بنده را می دیدند این پیشرفت ها را تبریک می گفتند و بحمدالله هر ساله شاهد افزایش کمی و کیفی آثار جشنواره هستیم.

وی با بیان این که حضور و دعای شما حاضران و خانواده های شهدا پشتیبان فیلمسازان انقلابی است، گفت: جنگ نرم نیاز به ابتکار عمل و نوآوری دارد و جوانان با فن و تکنیک خود تحولات وضعی جامعه را به عرض مردم برسانند.

نادر طالب زاده با بیان این که در برهه کنونی دشمنان ایران اسلامی با خودشان درگیر شده اند و زمان رشد و ترقی ایران اسلامی است، اظهار داشت: فرصتی برای جوانان پدید آمده تا با سوژه یابی های بی نظیر خود داشته ها و دستاوردهای انقلاب را به رخ بیگانگان بکشند.

معرفی برگزیدگان بخش مقالات و پژوهش‌های سینمایی

در ادامه این مراسم از برنامه کلیپ معرفی هیات داوران بخش های «مقالات و نقد سینمایی»، «لوح نگار» «تیزر و پوستر» پخش شد و سپس برگزیدگان این بخش ها مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند. هیئت داوران در بخش مقالات و نقد و پژوهش های سینمایی ضمن تقدیر از اثر « حل وفصل کاذب بحث واقعی » به نویسندگی آقای « محمد رضوانی پور» و اثر « آسیب شناسی اقتباس از خاطرات دفاع مقدس برای نگارش فیلم نامه بررسی موردی سریال سیمرغ» به نویسندگی «محدثه پور زنگی آبادی»، لوح تقدیر این بخش را تقدیم می‌کند به اثر« مبنای فطری سینمای دینی (تبیین مبانی نظری شهید آوینی)» به نویسندگی آقای «مرتضی راوش » تقدیم می کند.

هیئت داوران در بخش لوح نگار ضمن تقدیر از اثر « سلسله نشست رویش فرهنگی هدف گیری، برنامه ریزی و مدیریت فرهنگی از منظر مقام معظم رهبری» به نویسندگی آقای « حمزه جعفری » و اثر «تربیت اقتصادی کودک » به نویسندگی «پریسا میرزایی»، لوح تقدیر این بخش را به اثر «فتح خرمشهر » به نویسندگی آقای «جواد خدابین » به دلیل پرداختن به یک موضوع جدید و ارائه تحلیل های مستند تقدیم کرد.

جایزه دستکش ننه عصمت به اردستانی رسید

در ادامه این مراسم جایزه دستکش ننه عصمت که همه ساله به فیلمسازان جبهه فرهنگی انقلاب اهداء می شود، به محسن اردستانی تعلق گرفت.

او پیش از دریافت جایزه در سخنانی گفت: وقتی وارد فضای رسانه شدم آمدم که ثواب ببرم. مستند «در حصار» را ساختم برای این که بیان کنم 30 هزار شیعه در فوعه و کفریا در محاصر هستند. دعا کنید تا از این محاصره خارج شوند در اختتامیه جشنواره گذشته که وصیت نامه آقا سلیم خوانده شد ولی هنوز پیکر او به ایران بازنگشته است؛ دعا کنید عاقبت بخیر شوم و فیلم بلند داستانی را که می خواهم بسازم.

در ادامه ضمن پخش کلیپی از حاج آقا صدیقی فردی که مقام معظم رهبری در سخنرانی مشهور خود معروف به عوام؛ خواص از او یاد کرده بودند این چهره مردمی به بالای سن آمد و ضمن یاد خاطره ای از تبعید رهبری به ایرانشهر جایزه دستکش ننه عصمت را به محسن اردستانی تقدیم کرد. 

برگزیدگان بخش فیلم ما

در ادامه این مراسم از برگزیدگان بخش فیلم ما تقدیر به عمل آمد؛ هیئت داوران این بخش ضمن تقدیر از اثر «نهال» به کارگردانی آقای «وحید صیرفی افخم» بدلیل نشان دادن تصویری بدیع از فعالیت های قرآنی در فضای شهری لوح تقدیر این بخش را به اثر «آرزوها گم می‌شود» به کارگردانی خانم «غزل شیخ زاده» بدلیل پرداخت دانش آموزی به یک مسئله راهبردی و اثر «صفرکیلومتر» به کارگردانی آقای «امیدحنطوش زاده» بدلیل رعایت اصول و قواعد سینمای مستند در یک مسئله بومی اهدا کرد.

همچنین فانوس بخش فیلم ما به اثر «خداحافظ رفیق» به کارگردانی آقای «بنیامین رحیمی» به دلیل پرداخت مبتکرانه و خلاقانه به شهدای مدافع حرم تقدیم شد و در نهایت هیئت داوران یکی از آثار را شایسته دریافت جایزه ویژه این بخش را اعلام کرد و فانوس ویژه جشنواره را به اثر  «اسوه» به کارگردانی خانم «محدثه باقری» و آقای «علی سرو» بدلیل تلاشی متفاوت برای رساندن دختری قهرمان به آرزوی خود و ارائه تصویری تأثیر گذار از دختران و همسران برومند شهدای مدافع حرم اهدا کرد.

برگزیدگان بخش نماهنگ

سپس بهترین آثار بخش نماهنگ نیز معرفی شدند که هیئت داوران هیئت داوران ضمن تقدیر از اثر «آزادی» به کارگردانی آقای «مهران علوی» و اثر «مرکز دنیا» به کارگردانی آقای «محمد صادق حیدری» به دلیل خلاقیت تصویری و فرم روایت جذاب ، لوح تقدیر این بخش را به اثر «تخریب بهشت» به کارگردانی آقای «حسن حبیب زاده» به دلیل جسارت در انتخاب موضوع و توفیق در ارائه مطلوب تقدیم کرد.

همچنین هیئت داوران فانوس این بخش را به نماهنگ «سپر» به کارگردانی «وحید امینی» تقدیم کرد و جایزه ویژه خود را به دلیل کارگردانی دو نماهنگ برجسته این دور به نماهنگ های «اربعین تا اربعین» و «ارغوان» به آقای «مهدیار عقابی» تقدیم کرد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
علی
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۵ - ۰۹ دی ۱۳۹۵
۰
۰
نادر جون مسئول کم کار باید مسئولیت را واگذار و گورش را گم کند.
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها