وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۰۵۹۷۹
زمان انتشار: ۱۳:۴۰     ۰۱ دی ۱۳۹۵
دبیرکل سازمان ملل ژانویه سال آینده به کشور بحران‌زده اش باز می‌گردد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از العالم: بلومبرگ گزارش داد؛ بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل، روز سه‌شنبه واضحترین پاسخ را در خصوص احتمال شرکت در انتخابات ریاست جمهوری کره‌جنوبی در اختیار خبرنگاران قرار داد.
وی در نیویورک به خبرنگاران کره‌ای گفت اگر تجربه 10 ساله‌اش به عنوان دبیرکل سازمان ملل برای کشورش مفید باشد، مایل است در انتخابات ریاست جمهوری کره‌جنوبی شرکت کند. او افزود حاضر است برای کمک به کشورش «خودش را بسوزاند.» اصطلاح «سوزاندنِ خود» در کره به معنای از خودگذشتگی و ایصار برای کشور است.
بان کی‌مون همچنین ادامه داد نمی‌تواند تا پایان حضورش در سازمان ملل – که حدود 10 روز دیگر خاتمه می‌یابد – در این خصوص پاسخی قطعی دهد.
بان کی‌مون 72 ساله دبیرکلی سازمان ملل متحد را در دو دوره پنج ساله بر عهده داشته است. کشور وی با بحران رسوایی سیاسی رئیس جمهور و مطرح شدن مباحث مرتبط با استیضاح وی در پارلمان دست به گریبان است. او طرفدار مذاکره با کره‌شمالی است؛ ولی تا کنون در عرصه سیاست داخلی فعالیت نکرده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام