به گزارش پایگاه 598، چین هر ساله بیش از 200 تن برنج تولید می کند و از این رو، به عنوان
بزرگترین تولیدکننده برنج در جهان شناخته می شود. اما طی مطالعاتی که به
تازگی صورت گرفت، مشخص شد که برنج چینی برای سلامت کلی بدن انسان می تواند
بسیار خطرناک باشد زیرا از پلاستیک تولید می شود.
به گزارش عصر
ایران به نقل از «افاچافان»، تولیدکنندگان چینی در حقیقت برنج مصنوعی
تولید شده از پلاستیک و نشاسته سیب زمینی را به فروش می رسانند که در نهایت
رایحه برنج به آن افزوده شده است. پس از بررسی های فراوان مشخص شده است که
برنج مصنوعی چینی حاوی میزان پلاستیکی برابر با یک یک کیسه پلاستیکی کوچک
است.
خوشبختانه با روش هایی که در ادامه به آنها اشاره می شود می توان این برنج های تقلبی را شناسایی کرد.
آزمون هاونمقداری
از دانه های برنج را در هاون بکوبید. سپس نگاه دقیقی به آن چه در هاون
وجود دارد، داشته باشید. اگر پودری سفید رنگ و یک دست شکل گرفته است به
معنای ارگانیک بودن برنج است، اما اگر لکه ای زرد رنگ را مشاهده می کنید با
برنج مصنوعی مواجه هستید.
آزمون آتشتمام آن چه باید در این آزمایش انجام دهید آتش زدن چند دانه برنج است. اگر دانه ها شعلهور شوند به معنای مصنوعی بودن برنج است.
آزمون آبیک قاشق غذاخوری برنج را درون یک لیوان آب بریزید. اگر دانه های برنج ته نشین شوند به معنای ارگانیک بودن برنج است.
آزمون کپکیک
مشت برنج را در آب بپزید. سپس، برنج را درون یک ظرف پلاستیکی ریخته و آن
را در برابر نور خورشید به مدت چند روز رها کنید. اگر برنج طبیعی باشد شاهد
کپک زدن آن خواهید بود، در غیر این صورت برنج مصنوعی است.