به گزارش پایگاه 598، محمد حسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی گفت: افرادی که در محل کار مجبور به نشستن طولانی مدت هستند علاوه بر انجام فعالیت های بدنی مناسب می توانند با مصرف برخی از مواد غذایی اختلالات ناشی از این روند را کاهش دهند.
وی ادامه داد: خوردن توت سبب کاهش فرایندهای التهابی در بدن می شود و هنگامی که ماده ای مضر بدن را تحریک می کند تلاشی از جانب بدن شروع می شود تا آن را ازمیان ببرد و این تلاش باعث بروز التهاب می شود.
عزیزی با بیان اینکه این میوه حاوی فلاونوئیدهای قدرتمندی به نام آنتوسیانین هستند که منجر به خاموش کردن ژن های التهابی می شوند، تصریح کرد: علاوه بر این، توت ها حاوی ویتامین ث هستند که نشان داده شده هر دو منجر به کاهش تاثیرات رادیکال های آزاد (ترکیباتی که در بدن منجر سرطان شده و از طریق حشره کش ها می توانند انتقال پیدا کنند.) در بدن می شوند.
وی اظهار داشت: انواع آجیل سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ گیاهی منجر به کاهش فرایند التهاب در بدن می شوند. بادام در میان آجیل ها، غنی از ویتامین E است؛ آنتی اکسیدانی که منجر به حفاظت از سلول ها در برابر استرس اکسیداتیو (محصول جانبی التهاب) می شود.
رییس انجمن صنایع غذایی تاکید کرد: آناناس ماده قدرتمند التهابی به نام بروملین دارد. بهترین مزیت آناناس این است که عوارض جانبی داروهای ضد التهاب را نداشته و در روند بهبود شرایط بسیار خوب عمل می کند.
وی افزود: روغن زیتون به مبارزه با التهاب می رود که مصرف آن می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را با کاهش وزن موثر کم کند و روغن زیتون یکی از بهترین چربی ها برای کنترل وزن است.
عزیزی محتوای پلی فنل موجود در چای سبز را اکسیر ضد التهابی قوی نسبت به انواع دیگر چای دانست و بیان کرد: چای سبز با خاصیت کاهش وزن می تواند برای افرادی که بیشتر روز بی تحرک هستند مفید و موثر باشد.
وی یاد آور شد: مصرف این ماده منجر به کاهش التهاب در سلول های عضلانی، سرکوب مقاومت به انسولین و حتی کمک به کاهش چربی شکم می شود. یک رژیم غذایی غنی از چربی های اشباع نشده خاصیت دیگری هم دارد و آنهم این که منجر به جلوگیری از توزیع چربی بدن در اطراف شکم می شود.