کد خبر: ۳۹۷۶۲۷
زمان انتشار: ۱۲:۵۵     ۲۶ مهر ۱۳۹۵
نامه بسیج دانشجویی ۲۶ دانشگاه کشور خطاب به کمیسیون تلفیق:
بسیج دانشجویی 26 دانشگاه کشور در نامه‌ای خطاب به اعضا کمیسیون تلفیق مجلس نسبت به تجاری‌ سازی، تولید و واردات محصولات دستکاری شده ژنتیک، موسوم به تراریخته اعلام خطر کردند.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از روابط عمومی بسیج دانشجویی، بسیج دانشجویی 26 دانشگاه کشور در نامه‌ای خطاب به اعضا کمیسیون تلفیق مجلس نسبت به تجاری‌ سازی، تولید و واردات محصولات دستکاری شده ژنتیک، موسوم به تراریخته اعلام خطر کردند. 

در ابتدای این نامه آمده است: مستحضرید بخش مهمی از شرایط ملت‌های مظلوم و عقب نگهداشته در جهان امروز ناشی از عدم دستیابی به امکانات و فناوری است. در حالی که صاحبان نامشروع قدرت و ثروت با به‌کارگیری فناوری در راستای اهداف شوم خود شیشه عمر این ملت‌ها را به دست گرفته و آنها را چپاول می‌کنند؛ چه اینکه با استفاده از فناوری مادیات آنها را به تاراج برده و یا با استفاده از آن در  رسانه‌ها ، اخلاق و ارزش‌های معنوی را کم رمق می‌کنند و به یغما می‌برند.

در ادامه این نامه آورده اند: نقشه‌های شوم دشمنان ایران و مسلمانان جهان برای به تسلیم کشاندن ملتهای غرب آسیا فقط با افروختن آتش جنگ یا حمایت از تروریست‌های جنایتکار یا تحریم و روش‌های آشکار نیست؛ بلکه این نقشه‌های شوم طی دو دهه گذشته وارد عرصه جدیدی شده که عموماً در رده «تهدیدات غیر آشکار» قرار می‌گیرند.

بسیج دانشجویی 26 دانشگاه کشور بیان داشتند: در این میان توسعه علوم و فناوری‌های نوین زیستی ابزارهای جدیدی برای تهدید در حوزه سلامت غذایی و بهداشت و درمان در اختیار مستکبرین عالم قرار داده است. توسعه بیماری و افزایش تعداد بیماران، گذشته از ابعاد امنیتی، راهبردی اساسی و تجارتی عظیم برای شرکت‌های داروساز، تجهیزات پزشکی، واکسیناسیون و اقلام دیگر فراهم آورده است. اما به‌طور خاص آنچه امروز موجبات دغدغه مردم به‌ویژه جامعه نخبگانی و دانشجویی کشور را فراهم آورده، احساس خطر  در مسئله «تجاری‌سازی، تولید و واردات محصولات دستکاری شده ژنتیک، موسوم به تراریخته» است.

در بخشی از این نامه آمده است: مدت‌هاست دشمنان به این نتیجه رسیده‌اند که به‌جای روش‌های کم‌ نتیجه و پرهزینه تهدیدات سخت، از روش تهدیدات بیولوژیک به جامعه اسلامی آسیب برسانند؛ مسلمانان را از درون تضعیف کنند و به سه هدف بزرگ خود برسند.

این دانشجویان درباره اهداف بیولوژیک دشمنان در نامه خود آوردند: تضعیف دین، اعتقادات دینی، ارزش‌های معنوی و اخلاقی و ایمان‌های قوی ملت‌هایی که برای مقابله با ظلم و تبعیض و جنایت‌های استکبار و صهیونیسم جهانی به پا خواسته‌اند، تجارت عظیم صدها هزار میلیارد دلاری با جان مردم برای کسب منفعت تجاری و نابودی زیرساخت‌های کشاورزی و امنیت غذایی کشورهای هدف با تراریخته کردن و وابسته کردن کشاورزی و غذای مردم به کمپانی‌های صهیونیستی از اهداف بیولوژیک دشمنان است.

بسیج دانشجویی 26 دانشگاه کشور بیان داشت: افشاء اسناد نفوذ امنیتی «بنیاد راکفلر» و «کمپانی مونسانتو» در سطوح تصمیم‌گیر و تصمیم‌ ساز، برای رهاسازی زودهنگام و بدون ارزیابی لازم این محصولات، موضوعی نگران کننده و درخور توجه است. اذناب داخلی کمپانی‌های صهیونیستی جهت تراریخته کردن محصولات کشاورزی ایران و نابودی بذرهای اصیل و ذخایر ژنتیکی کشور  پاسخ نمی‌دهند که اگر محصولات تراریخته سالم هستند چرا38کشور پیشرفته  جهان به همراه رژیم اشغالگر قدس این محصولات را کشت نمی‌کنند؟

در ادامه آمده است: پیش از این مرکز پژوهش‌های مجلس نسبت به عدم سلامت این محصولات هشدار داد و کمیسیون کشاورزی،‌ در مصوبه‌ای دقیق و هوشمندانه، واردات و کشت این محصولات را طی پنج سال آینده ممنوع اعلام کرد. حال این مصوبه نیاز به تأیید کمیسیون تلفیق و تصویب در صحن دارد تا پس از تأیید شورای نگهبان به قانونی مترقی تبدیل شود. قانونی شبیه آنچه در کل اتحادیه اروپا  به عنوان پیشتاز این فناوری  نیز وجود دارد.

این دانشجویان در ادامه نامه خود آوردند: ما از نمایندگان انقلابی مردم ایران اسلامی می‌خواهیم که با رأی مثبت خود به مصوبه کمیسیون کشاورزی در «ممنوعیت واردات، تولید و مصرف محصولات تراریخته در برنامه توسعه ششم» فرصتی را فراهم آورند تا محققان و کارشناسان ریز به ریز و جزء به جزء تمامی ابعاد و خصوصیات محصولات تراریخته را مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار دهند تا ویژگی‌های خوب یا بد و سلامت‌بخش یا بیماری‌زای آن‌ها مشخص گردد و به سبب تصویب این مصوبه در مدت زمان ممنوعیت، از خطرات و آسیب‌های امنیتی ناشی از مصرف توزیع عمده آن جلوگیری گردد.

بسیج دانشجویی 26 دانشگاه کشور خطاب به اعضا کمیسیون تلفیق مجلس خاطر نشان کردند: از شما بزرگواران خواستاریم که با تصویب این قانون به مدت پنج سال واردات و کشت تراریخته‌ها تعلیق گردد و با برچسب‌زنی به محصولات موجود بازار، امنیت غذایی و سلامت مردم و کشاورزی تضمین شود. در طول این پنج سال باید نقد و بررسی و توسعه تحقیقات تراریخته در دستور کار قرار گیرد.

در پایان این نامه آمده است: جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان ام‌القرای جهان اسلام و الگوی کشورهای اسلامی، باید با شکست دادن نفوذ دشمن، سلامت و امنیت را به کشور و مردم بازگردانده و عاقلانه، منطقی، و علمی و کارشناسی تحولات این عرصه در جهان رصد شود. پیشنهاد  «تعلیق تا زمان ارزیابی  دقیق» هوشمندانه‌ترین تصمیمی است که می‌تواند خطرات احتمالی سلامتی، امنیتی و زیست محیطی را از میهن عزیز اسلامی دور کند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها