کد خبر: ۳۹۷۱۴۹
زمان انتشار: ۱۳:۳۳     ۲۲ مهر ۱۳۹۵
در دیدار وزیرامور اقتصادی و دارایی با رئیس صندوق بین المللی پول؛
هیئت اقتصادی کشورمان در دیدار با رئیس صندوق بین المللی پول از همراهی نکردن بانک های بزرگ اروپایی با شبکه بانکی ایران انتقاد کردند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، هیئت اقتصادی کشورمان متشکل از وزیر امور اقتصادی و دارایی و قائم مقام بانک مرکزی در حاشیه اجلاس سالانه صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در دیدار با رئیس این صندوق ضمن تشریح اخرین وضعیت اقتصاد ایران از همراهی نکردن بانک های بزرگ اروپایی با شبکه بانکی ایران انتقاد کردند.

علی طیب نیا در این دیدار با اشاره به تحولات اقتصادی کشور از ابتدای دولت یازدهم و تبیین سیاست های اقتصاد کلان، به ویژه سیاست های اصلاح ساختاری در قالب اقتصاد مقاومتی طی یک سال گذشته  گفت: افزایش رشد اقتصادی، کاهش تورم به سطح تک رقمی آن، حصول ثبات در بازار ارز، گسترش فضای آرام و اطمینان بخش اقتصادی  از جمله دستاوردهای اقتصادی ایران بوده است.

وی  افزود: با برنامه ریزی انجام شده دولت  اقدامات موثری برای  باز پرداخت بدهی های خود به شبکه بانکی و بخش خصوصی از طریق گسترش بازار بدهی با انتشار اوراق بهادار و اسناد خزانه اسلامی انجام داده است ، همچنین تامین کسری بودجه دولت، طرح اصلاح نظام بانکی در جهت تقویت نظام بانکی از دیگر اقدمات اقتصادی دولت است.

در این دیدار اکبر کمیجانی قائم مقام بانک مرکزی در پاسخ به سوالی درباره تحولات اخیر بازار نفت و یکسان سازی نرخ ارز در کشو گفت: بانک مرکزی در صدد فراهم کردن بسترهای لازم برای حرکت به سمت نرخ ارز یکسان است که این هدف تا پایان امسال محقق خواهد شد.

وی با اشاره به توافق کشورهای عضو اوپک با غیر اوپک در باره کاهش سقف تولید گفت : موضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از ثبات بازار نفت و افزایش تولید نفت ایران در چارچوب توافق شده است.

خانم لاگارد رئیس صندوق بین المللی پول نیز در این دیدار به منظور بهره گیری از امکانات صندوق برای رفع مشکل با کشور های ذیربط و همکاری لازم با بانک های ایرانی قول مساعدت و پیگیری داد. 

وی ضمن ابراز خرسندی از مطالب ارائه شده و دستاوردهای حاصله، قول داد بخش های ذیربط صندوق همچنان به همکاری با ایران در ارائه کمک های فنی و آموزشی در زمینه های بانکی، پولی، ارزی و مالیاتی ادامه دهند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها