وی گفت: در حال حاضر بیش از 2 هزار و 500 عنوان مختلف برای جرم و اعمال مجرمانه تعریف شده که در برنامه ششم توسعه سعی میشود نظام برخورد را از جرم به تخلف تغییر دهیم.
معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه تلاش میشود تعداد زندانیان در زندانهای کشور در راستای برنامه حبسزدایی به حداقل برسد و مجازات را برای متخلفان جایگزین خواهیم کرد.
وی از راهاندازی نظام کدینگ و بارگذاری کد بر روی کالاهای ایرانی در 6 ماهه دوم سالجاری خبر داد و گفت: این طرح به سازمان صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است.
جمشیدی با تاکید بر اینکه باید هدف اصلی مدیران خدمت به مردم باشد، افزود: خدمت به مردم در بالاترین عبادات قرار گرفته و مهمترین عبادتی که میتوان انجام داد خدمتگذاری به مردم است.
وی در ادامه تامین سلامت مردم را در اوج اقدامات دستگاههای قضایی عنوان کرد و اظهار کرد: در دنیا دو سازمان و نهاد مجری عدالت هستند نهاد رسیدگی به جرم و نهاد رسیدگی کننده به تخلف وجود دارد.
معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: دستگاه قضایی به راحتی نمیتواند از کنار جرم رد شود و رسیدگی به آن باید در چارچوب قانون و با تمام تشریفات قانونی باید صورت گیرد.
وی گفت: اما در مورد رسیدگی به تخلفات نظام رسیدگی به تخلف متفاوت است و عنصر رسیدگی به تخلف در سازمان تعزیرات حکومتی سرعت است.
رسیدگی 95 درصدی تعزیرات حکومتی به پروندههای قاچاق کالا
معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور با بیان اینکه سالانه به 15 میلیون پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی کشور رسیدگی میشود، تصریح کرد: رسیدگی به این حجم بالای پروندهها کار سادهای نیست.
وی با اشاره به اینکه سازمان تعزیرات حکومتی به 95 درصد پروندههای قاچاق کالا رسیدگی میکند، گفت: سازمان تعزیرات حکومتی در وضعیت فعلی سه وظیفه مهم و خطیر از جمله رسیدگی به پروندههای پزشکی و دارویی و قاچاق کالا را بر عهده دارد.
جمشیدی رسیدگی به تخلفات صنفی را از وظایف سازمان تعزیرات حکومتی برشمرد و افزود: در همین راستا در ماه گذشته 8 پرونده مهم تخلفات پزشکی در شهر تهران بررسی شد و یکی از بیمارستانهای مشهور تهران که تخلف پزشکی مرتکب شده بودند در فاز اول به 18 میلیارد تومان جریمه محکوم شدند و دو بیمارستان دیگر نیز تعطیل شدند.
وی با اشاره به بحث مهم پدیده قاچاق در بازارچههای مرزی و به مخاطره انداختن سلامت مردم از طریق ورود کالاهای پزشکی غیرمجاز اظهار کرد: ما معتقد به تقویت بازارچه مرزی کشور هستیم و باید این مناطق را ساماندهی و هوشمندسازی کرد.
معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: در پشت این بازارچههای مرزی قاچاقچیان بزرگ و کلانی هستند که در تهران سودآوری میکنند و میلیاردها تومان پول در خارج از کشور و یا حتی شهر تهران را در پشت این مناطق آزاد تجاری و بازارچههای مرزی به جیب میزنند که باید با آنها مقابله و برخورد قانونی کرد.
وی گفت: در مبارزه با قاچاق کالا خلاءهایی وجود دارد که بایر برطرف شود و دولت تدبیر و امید در این دو سال اخیر اقدامات خوبی انجام داده است.