بنا بر این گزارش ، در طرح پیشنهادی ارائه شده این فرد به یکی از اعضای برجسته یک تشکل روحانی حامی جریان فتنه ، این تشکل می بایست تحت عنوان «اعتراض به تحریم ها» یا «اعتراض به دخالت خارجی و جنگ» درخواست مجوز نماید. بر اساس این سناریو که شاکله آن توسط یک دستگاه امنیتی غربی طراحی شده است، به دلیل عدم کارایی شعارهای ضدحاکمیتی برای برانگیختن مردم ، تشکل داخلی متقاضی تجمع می بایست شعار و عنوانی را برای درخواست خود مطرح نماید که هم در بستر اجتماعی طرفدار و داشته باشد و هم دست نظام برای مقابله با آن بسته باشد.
مطابق این سناریو ،شعارهایی چون مقابله با تحریم و اعتراض یه جنگ و مداخله خارجی ،اولا" دارای بستر مردمی و اجتماعی و مطابق با مطالبات مردم ایران است ، ثانیا" یک تاکتیک فریب مهم به شمار می آید که حرکت در پازل غرب و رژیم صهیونیستی را یک حرکت ضدبیگانه و ضدغربی نشان می دهد ، ثالثا" جریان ها و عناصر سیاسی داخلی نیز به راحتی می توانند به حمایت از چنین حرکتی مجاب شوند.
این گزارش می افزاید: در طرح پیشنهادی چهره مذکور به عضو ارشد تشکل حامی فتنه ، تصریح شده است که حاکمیت چه به این درخواست پاسخ مثبت دهد و چه پاسخ منفی ، در هر صورت بازنده است چون اگر به این تقاضا با آن شعار های فریبنده مجوز بدهد ، فضایی گشوده می شود تا جریان فتنه عملا" شعارها و تحرکات ساختارشکنانه و ضدانقلابی خود را پیگیری کنن و ضمن ایجاد یک خط انحرافی و موازی برای تحت الشعاع قرار دادن راهپیمایی باشکوه 22 بهمن ، زمینه را برای ایجاد التهاب در آستانه انتخابات مجلس نهم فراهم نماید. همچنین اگر به این تقاضا پاسخ منفی داده شود ، جریان فتنه و رسانه های حامی آن در داخل و خارج کشور موج تبلیغی بزرگی ایجاد می کنند که حاکمیت با اعتراض مردمی به تحریم ها و مداخله جویی و جنگ مخالف است!
اين گزارش حاکی است ، مطابق سناریو سوغاتی این چهره مرتبط با سازمان جاسوسی اسرائیل(موساد) و دستکگاه امنیتی فرانسه ، بدنبال درخواست مجوز این تشکل علی الظاهر موجه ، موج بیانیه ها و اعلام حمایت ها از جانب گروه های داخلی و خارجی و حتی عناصر بازداشت شده به راه خواهد افتاد و به برخی چهره های سیاسی میانه رو حامی فتنه نیز فشار وارد خواهد شد تا از این حرکت به اصطلاح مردمی و ضدخارجی اعلام حمایت نمایند.
گفتنی است سال گذشته نیز بعد از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن و حمایت عموم مردم ایران از بیداری اسلامی و انقلاب های مردمی خاورمیانه ، سرویس های امنیتی غرب و رژیم صهیونیستی که از الگو گیری مردم مصر و تونس و سایر ملت های مسلمان از انقلاب اسلامی شوکه شده بودند ، برای منحرف ساختن اذهان از حرکت بیداری اسلامی درصدد ایجاد آشوبی موازی در داخل ایران برآمدند که پیاده نظام این حرکت ،جریان فتنه بود.
نکته جالب این که سران فتنه ،بهانه خط اغتشاشی خود را حمایت از انقلاب مردم مصر و تونس اعلام کردند اما مسیر ها و شعارهای راهپیمایی فتنه گران را یک روز قبل سایت فارسی وزارت خارجه اسرائیل اعلام کرد . عده معدودی از حامیان فتنه نیز که در یکی از چهارراه های خیابان انقلاب حاضر شده بودند به جای حمایت از مردم مصر و تونس شعارهایی علیه ایران و فلسطین سردادند که با تذکر مامورین متفرق شدند. به همین دلیل نیز حرکت سال گذشته این جریان «آشوب اسرائیلی» نام گرفت.