کد خبر: ۳۸۹۸۵۵
زمان انتشار: ۱۴:۵۷     ۳۰ مرداد ۱۳۹۵
وزير ارتباطات با بيان اينكه مذاكره‌اي براي "مستركارت" انجام نشده است، گفت: بنده از اينكه سرور تلگرام به ايران انتقال يابد مطلع نيستم.
به گزارش پایگاه 598، محمود واعظي دقايقي قبل در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار تسنيم در رابطه با اقدامات انجام شده در زمينه مستركارت اظهار داشت: مذاكرات در رابطه با ويژن كارت در ايران انجام شد و خروجي آن اين بود كه توزيع اين ويژن‌كارت‌ها برعهده اداره پست باشد اما اين ويژن‌كارت تبديل به مستركارت شده و تاكنون مذاكره‌اي در رابطه با مستركارت انجام نشده است.

وي با اشاره به ارتقاء پهناي باند افزود: در رابطه با ارتقاء پهناي باند در كشور يك كار گسترده انجام شده و با تلاش‌هاي انجام شده توانستيم دو سال زيرساخت‌ها را به‌جلو آوريم.

وزير ارتباطات تصريح كرد: يكي از كارهاي بزرگي كه در رابطه با پهناي باند انجام شده ارتقا يافتن آن از 424 گيگ به 4000 گيگ است و اطمينان مي‌دهيم كه پهناي باند تا 10 هزار گيگ نيز ارتقا مي‌يابد.

واعظي خاطرنشان كرد: اقدامات ديگري نيز در اين زمينه انجام شده كه از جمله آنها اين بود كه كل كشور را به 4 منطقه تقسيم كرده و مركز تبادل ترافيك را در تهران، تبريز، مشهد و شيراز قرار داديم، پهناي باند داخل را از باند خارج جدا كرديم و از سوي ديگر تعرفه اينترنت را كاهش داديم.

وي بيان داشت: توليد محتواي داخل يكي ديگر از برنامه‌هاي فكري ما است، مردم بعد از دريافت شبكه ملي اطلاعات بايد محتواي داخلي امن با كيفيت بالا و تعرفه پايين دريافت كنند و هدف ما اين است كه نرخ پهناي باند داخل را ارزان كنيم.

وزير ارتباطات با اشاره به انتقال سرور تلگرام از روسيه به ايران گفت: بنده از اينكه سرور تلگرام به ايران انتقال يابد مطلع نيستم.

واعظي با اشاره به بستن شبكه‌هاي مجازي بيان داشت: بستن اين شبكه‌ها كه كاري ندارد و توان نمي‌خواهد اما رويكرد دولت دسترسي آزاد مردم به اطلاعات و حفظ حقوق شهروندي است و از طرفي اعتقاد داريم كه مردم بايد دسترسي به اطلاعات و محتواي سالم داشته باشند از اين رو فيلترينگ هوشمند را طراحي كرده‌ايم تا موارد نامناسب را از شبكه‌ها فيلتر كند.

وي در رابطه با اينترنت استان مركزي ادامه داد: در سه سال گذشته 2300 ميليارد ريال در حوزه ICT، دو هزار و 300 ميليارد ريال در استان مركزي سرمايه‌گذاري شده كه يك هزار و 100 ميليارد ريال آن در يك سال گذشته بوده و يك هزار و 900 ميليارد ريال ديگر نيز از امروز تا پايان دولت يازدهم سرمايه‌گذاري مي‌كنيم.

وزير ارتباطات عنوان كرد: 500 تا 600 روستا در استان مركزي تا حدود سه ماه آينده به اينترنت متصل مي‌شوند، 257 روستا هم اكنون داراي اينترنت هستند و 218 روستا در سفر رئيس جمهور به استان مركزي و تا پايان دولت يازدهم همه روستاهاي بالاي 15 خانوار نيز از اينترنت برخوردار مي‌شوند.

واعظي افزود: بين 300 تا 350 ميليارد تومان براي اينترنت روستاها سرمايه‌گذاري مي‌كنيم كه اين كار صرفه اقتصادي ندارد اما اين كار را مي‌كنيم تا شكاف ديجيتالي را كم كرده و جلوي مهاجرت افراد از روستا به شهر گرفته شود.

وي تصريح كرد: در حال حاضر ارائه خدمات به سوي اينترنتي شدن پيش مي‌رود و ما بايد تلاش خود را در راستاي ايجاد سلامت الكترونيك در كشور مضاعف كنيم، آموزش‌هاي متعددي از طريق اينترنت انجام مي‌شود و روستاييان نيز بايد از اين آموزش‌ها برخوردار شوند، براي بهره‌مندي روستائيان از خدمات الكترونيك، روستاها و مناطق محروم نيز پست‌ بانك ايجاد مي‌كنيم تا با ارائه وام‌هاي كم‌بهره كسب و كارهاي كوچك را رونق دهند.

وزير ارتباطات خاطرنشان كرد: توجه به روستاها و مناطق محروم از خدمات تكنولوژي و اينترنت جزو سياست‌هاي دولت است، اينترنت پرسرعت شهر اراك نيز در سفر رئيس جمهور افتتاح مي‌شود.

واعظي با اشاره به صنايع استان مركزي گفت: استان مركزي در حوزه صنعت از ظرفيت‌هاي مناسبي برخوردار است و صنايع بزرگي مانند واگن‌پارس اين استان بايد احيا شوند و اين كار بايد در مجموع در صنعت استمرار پيدا كند تا رونق در كشور به وجود آيد.

وي همچنين در ارتباط با دستاوردهاي سفر به مسكو بيان داشت: در سفري كه به روسيه داشتيم در همه ابعاد از جمله ماهواره توافق شد تا ماهواره ملي سنجش از راه دور با تمام شرايط مورد قبول ما ساخته شود و مذاكرات انعقاد قرارداد در حال انجام است.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها