وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۳۸۶۵۳۱
زمان انتشار: ۱۰:۳۴     ۰۶ مرداد ۱۳۹۵
دموکرات‌ها سه‌شنبه شب هیلاری کلینتون ۶۸ ساله را به عنوان اولین زن نامزد حزب خود در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا انتخاب کردند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، این اولین بار است که بانوی اول آمریکا پس از مدتی به عنوان اولین زن نامزد در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا وارد عرصه رقابت می‌شود. وی پنجشنبه شب در پایان کنوانسیون دموکرات ها رسما انتصاب خود را به عنوان نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری خواهد پذیرفت .

پس از آن به همراه تیم کین معاون خود برای پیروزی در انتخابات هشتم نوامبر در برابر دونالد ترامپ جمهوریخواه تبلیغات را ازسرخواهد گرفت.

هیلاری کلینتون در اظهاراتی که به شکل تماس ویدئویی در محل همایش پخش شد با اشاره به مهم و تاریخی بودن انتخاب یک زن به عنوان نامزد حزب دموکرات گفت: باورم نمی‌شود که توانستیم در آن سقف شیشه‌ای بزرگترین ترک را ایجاد کنیم.

هواداران سندرز در روز اول همایش حزب دمکرات با هیاهو هنگام سخنرانی هواداران خانم کلینتون در گردهمایی اخلال ایجاد کرده بودند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام