زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۳۸۶۴۸۱
زمان انتشار: ۱۵:۲۴     ۰۵ مرداد ۱۳۹۵
روزنامه شرق با اقدامی عجیب عکس آیت‌الله سید محمود طالقانی را تحریف کرد که با واکنش منفی کاربران در فضای مجازی و خانواده آیت‌الله طالقانی مواجهه شدند.
 به گزارش پایگاه 598 ، محمد‌رضا کایینی تاریخ پژوه و روزنامه‌نگار در صحفه اجتماعی خود نوشت: اقدام امروز روزنامه «شرق» در دستکاری عکس آیت‌الله طالقانی را می‌توان نمادی دانست از نحوه مواجهه جماعت موسوم به «اصلاح طلب» با طالقانی در طول 37 سال اخیر مصادره به مطلوب هر آنچه که می پسندند و سانسور هر آنچه که نمی پسندند! مرکب «آزادی» و «جریان آزاد اطلاعات» برخی را تا کجاها که نمی‌برد!

اطلاعات نویسنده مقاله در حدی است که در صفحه دوم روزنامه، عکس سخنرانی آیت الله در دی ماه 1357 در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران را، با تصویر نماز جمعه سال بعد اشتباه گرفته است!!!
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام