سرویس خواندنی های 598: رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اعلام كرد: طرح تولید
سوسیس گیاهی به زودی در اختیار كارخانجات و شركت های مورد تایید وزارت
بهداشت، درمان و آموزش پزشكی قرار می گیرد تا این فراورده گیاهی جایگزین
سوسیس های فعلی شود.
به
گزارش 598 ،'مجید حاجی فرجی 'افزود: كار تحقیقاتی برای تولید این سوسیس به اتمام رسیده است و این
طرح داخلی تا پایان بهمن ماه جاری برای تولید رونمایی می شود.
وی
یكی از دلایل افزایش اضافه وزن و چاقی را در افراد، زندگی صنعتی عنوان كرد و
گفت: امروزه اضافه وزن و چاقی در بزرگسالان و جوانان به بالای ۵۰ درصد
رسیده است.
وی افزود: تحقیقات نشان می دهد كه در مهد كودك ها،
كودكان زیر سن دبستان دارای اضافه وزن و چاقی به همراه بیماری های افزایش
قند و چربی خون و نیز آنزیم های كبدی هستند كه این بیماری ها به ژنتیك
ارتباطی ندارد بلكه به دلیل عادات غلط تغذیه ای ایجاد شده است.