به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، سید جواد علوی اظهار داشت: بیشترین علت عدم ابتلای ایرانیان به
بیماری "بری بری" خوردن پیاز است و اکثر مردم غذاهای برنجی را با خورشهایی
میخورند که در آن پیاز وجود دارد.
بهگفته وی بیشتر غذاها با کمک
پیاز درست میشود، در گیلان و مازندران که زیاد برنج میخورند, خوردن سیر و
پیاز همراه غذا هرگز فراموش نمیشوند.
این کارشناس طب سنتی بیان
داشت: در سیر و پیاز مواد ضدعفونی و کشنده باکتریهای مضر وجود دارد و
میکروبهای موذی معده و رودهها را میکشند و این عمل دو خاصیت دارد؛ اول
اینکه این میکروبهای مضر مقدار زیادی از مواد پروتئینی را میخورند و از
بین میبرند و با کشته شدن آنها نیاز بدن به مواد پروتئینی کمتر میشود،
ثانیاً با از بین رفتن میکروبهای مضر, میکروبهای مفید که سازندگان
ویتامینهای B هستند, بهتر عمل میکنند.
علوی گفت: پیاز در عدم
ابتلا به بیماری بری بری و دیابت نقش بزرگی بازی میکند و سختترین بیمار
را نجات میدهد، ضمناً در برنج مادهای است که ضد ویتامین B است یعنی آن را
خراب میکند و پیاز مادهای دارد که عمل ضد ویتامین برنج را خنثی میکند.
وی
اضافه کرد: بیماران قلبی باید از آب زیاد و نمک زیاد حذر کنند. در معالجه
امراض قلبی نباید اثر املاح پتاسیم را فراموش کرد و حتی المقدور باید غذایی
خورد که دارای املاح پتاسیم باشد.
این کارشناس طب سنتی ادامه داد:
دمکرده گل گاوزبان, سنبل الطیب و دمنوش سیب و "به" بهجای چای بسیار نافع
است. آب میوه، مخصوصاً آب سیب و آب انگور برای امراض قلبی مفید است و زیادی
آب میوه ضرر ندارد زیرا سبب شستوشوی کلیه و کبد و تصفیه خون میشود.